http://www.cassidyshotel.com/

Местоположение: Хотел Cassidys е разположен в идеалния център на Дъблин и се намира само на няколко минути от новооткритата концертна зала O2 Dublin. На около 5 минути разстояние е стадион  Croke Park, на 10 минути е The Grand Canal Theatre, а Gate Theatre е точно срещу хотела.

Хотел: На разположение на гостите са ресторант, бар, кафене, 4 конференти зали, съхранение на багаж, многоезичен персонал, лекар на повикване, пране (от понеделник до петък), стая за гладене, безплатно ползване на фитнес зала, детегледачка (с предварителна резервация и срещу заплащане), възможност за наем на коли и градска обиколка.

Настаняване: Хотелът разполага със 119 светли и просторни стаи с големи отварящи се прозорци, плазмен телевизор, сейф, безплатен Wi-Fi, безплатно кафе / чай в стаята, електронен достъп с ключ-карта, обслужване по стаите, собствен санитарен възел със сешоар и принадлежности за баня.


Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).