години

Нова Година в Марина Д'ор

- 3 нощувки в Marina D'Or SPA Hotel 5*
Вид транспорт:
Самолет

Маршрут:
София - Кастейон - София

Продължителност:
4 дни / 3 нощувки
Информация:
самолетна екскурзия с група и водач
Цена от:
1465 лв.
 • Програма

 • Цени

ПЪРВИ ДЕН:

Oтпътуване от летище София в 18:00ч. Кацане на летището в Кастейон в 20:10ч. Трансфер до хотела. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН:

Закуска. Отпътуване за Валенсия - туристическа програма в третия по население град в Испания след Мадрид и Барселона, който може да предложи много на своите посетители: от красиви катедрали, големи паркове, множество барове и ресторанти до изключителни архитектурни обекти като безспорно един от най-известните е "Градът на изкуството и науките". Посещение и обяд в музея на Фалите. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка. 
*ВАЖНО: Денят на провеждане на екскурзията до Валенсия и музея на Фалите ще бъде допълнително уточнен от представителя на място след пристигане на туристите в Марина Д'Ор! Възможно е екскурзията да се проведе в друг ден от престоя!

ТРЕТИ ДЕН:

Закуска. Свободно време. Обяд. Свободно време. Галавечеря със сервиране - включени неограничени местни алкохолни и безалкохолни напитки, анимация, шоу, танци, мини-сандвичи, сладкиши и традиционното за испанците грозде за посрещане на новата година.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН:

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Закуска. Освобождаване на стаите. Свободно време. Обяд. Трансфер до летището в Кастейон. Полет до България в 20:05 ч. Кацане на летище София в 00:10ч.
 

НАСТАНЯВАНЕ ЦЕНА
Двойна стая с отделни легла (не се гарантира) Настаняването е включено в основната цена
Двойна стая със спалня (не се гарантира) Настаняването е включено в основната цена
Допълнително легло в двойна стая за възрастен Настаняването е включено в основната цена
Допълнително легло в двойна стая
за дете (от 2 до 11.99г.)
391 лв. отстъпка от основната цена
Единична стая + 368 лв. доплащане към основната цена
 
ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ  ВЪЗРАСТ / ЦЕНИ  
Голям чекиран багаж до 15 кг. (цената и възможността за добавяне на багаж подлежат на допълнително потвърждение) 40 евро
Голям чекиран багаж до 20 кг. (цената и възможността за добавяне на багаж подлежат на допълнително потвърждение) 55 евро

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
 • Самолетен билет София - Кастейон - София на авиокомпания "Ryanair" с включен малък ръчен багаж до 10 кг. с размери 55х40x20 см. и малка лична чанта (дамска, лаптоп, камера и т.н.) с размери до 35x20x20 см. при цена на самолетен билет 112 евро на турист към м. 07.2017г.
 • Трансфер летище - хотел - летище
 • 3 нощувки в стандартна стая на база пълен пансион (закуска, обяд и вечеря на шведска маса с включени вода, безалкохолни напитки, вино и испанска бира) в Marina D'Or SPA Hotel 5* (или подобен)
 • Галавечеря на 31.12 със сервиране - включени неограничени местни алкохолни и безалкохолни напитки, анимация, шоу, танци, мини-сандвичи, сладкиши и традиционното за испанците грозде за посрещане на новата година
 • Ползване на фитнес зала, басейн и СПА център
 • Неограничен достъп до най-големия балнеоложки център с морска вода в Европа - допускат се лица над 5-годишна възраст!
 • 1 вход за вечерен спектакъл с включена напитка
 • 1 вход за Омагьосаната градина с шоу и включена напитка
 • Екскурзия до Валенсия (панорамна обиколка) с включено посещение и обяд в музея на Фалите
 • Асистанс на български език
 • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
 • Входни такси за музеи, обекти и прояви по време на екскурзиите и други, посещавани по желание
 • Допълнителни екскурзии и услуги, предлагани на място
 • Разходи от личен характер
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)
 • За лица над 69г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
 • Пътуването е индивидуално! Цената на екскурзията е калкулирана при цена на самолетния билет 112 евро с включени летищни такси към м. 07.2017г. При промяна в цената на самолетния билет цената на туристическия пакет се променя.
 • Резервации: Депозит 35% от стойността на пакета без самолетните билети плюс пълната стойност за самолетните билети, актуална към момента на резервация и пълната стойност на допълнително заявените услуги; Доплащане: до 45 дни преди датата на отпътуване. В случай на сключване на договор по-малко от 45 дни от датата на отпътуване, при резервация се заплаща пълната стойност на почивката.
 • Анулации: От деня, следващ деня на записването, до деня на издаване на самолетните билети, но не по-късно от 91 дни преди датата на заминаване: 10% от основната цена; От 90-я ден до деня на издаване на самолетните билети: 35% от основната цена; От деня на издаване на самолетните билети до 46-я ден преди датата на заминаване: 35% от общата цена + стойността на самолетните билети и летищните такси; От 45-я ден до деня на заминаване: 100% от общата цена, включваща стойността на самолетните билети и летищните такси.
 • Авиокомпанията си запазва правото на промяна на часовете на полетите!
 • Последователността на провеждането на екскурзиите се определя на място!
 • Организаторът си запазва правото да променя маршрути и часове или да премества екскурзиите за друг ден, когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.
 • Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
 • Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ
29.12.2017 от 1465 лв. запитване

Оферта № Е152

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).