години

Екскурзия за Нова година в Зренянин

Вид транспорт:
Автобус

Маршрут:
Пловдив/София- Белград - Зренянин - Ечка - Зренянин - Нови Сад - София/Пловдив

Продължителност:
4 дни / 3 нощувки
Информация:
автобусна екскурзия БЕЗ нощни преходи
Цена от:
450 лв.
 • Програма

 • Цени

ПЪРВИ ДЕН:

4:30ч. - отпътуване от Пловдив (бензиностанция OMV до хотел "Санкт Петербург", заявява се при сключване на договор и се заплаща допълнително). Отпътуване от София в 7:00ч. от площад "Александър Невски", 7:30ч. от автогара "Сердика", по маршрут Калотина - Ниш - Белград. Кратка разходка в сръбската столица и свободно време. Пристигане в Зренянин вечерта. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН:

Закуска. Разходка в центъра на Зренянин, разположен около меандрите на река Бегей: стария град с кметството и градския парк, катедралата "Св. Иван Непомук", пешеходната улица "Крал Александър Караджорджевич". Свободно време. Посещение на замъка Ечка - някогашна ловна хижа на унгарските и сръбски владетели, в която е свирил младият Ференц Лист. Обяд в комплекса. Връщане в Зренянин и свободно време. Новогодишна гала вечеря в ресторанта на хотела с жива музика, богато меню и неограничена консумация на местни напитки. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Празнична наздравица с чаша шампанско. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН:

Късна закуска. Следобед свободно време или по желание: Eкскурзия до Нови Сад, най-големият град на Войводина. Пешеходна разходка: историческият център с улиците "Дунавска" и "Змай Йовина", църквата "Св. Георги", католическата катедрала, паметникът на Йован Йованович Змай, Петроварадинската крепост. Свободно време. Връщане в Зренянин. Вечеря в пивница в Зренянин - град, в който още през 1745г. е създадена работилница за производство на пиво. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН:

Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта на автогара "Сердика" и площад "Александър Невски".

 
НАСТАНЯВАНЕ ЦЕНА
Двойна стая с отделни легла (не се гарантира) Настаняването е включено в основната цена
Двойна стая със спалня (не се гарантира) Настаняването е включено в основната цена
Двойна стая за комбиниране Настаняването е включено в основната цена
Допълнително легло в двойна стая Настаняването е включено в основната цена
Единична стая + 60 лв. доплащане към основната цена
 
ОТСТЪПКИ ВЪЗРАСТ / ЦЕНИ
Ученици и студенти 20 лв.
 
ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ ВЪЗРАСТ / ЦЕНИ
Екскурзия до Нови Сад, при минимум 15 записани туристи 20 лв.
Ползване на двойна седалка от един турист 105 лв.
Нощувка преди датата на отпътуване в хотел "Хемус" 3* на турист в двойна стая 25 лв.
Нощувка преди датата на отпътуване в хотел "Хемус" 3* на турист в единична стая 40 лв.
Трансфер от хотел "Хемус" 3* до площад "Ал. Невски" на турист 5 лв.
Трансфер Пловдив-София сутринта преди отпътуване (тръгване в 4:30 часа от бензиностанция OMV при хотел "Санкт Петербург") на 30.12.2017г. (гарантиран при минимум 10 заявили туристи) 12 лв.
 
ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:
 • Транспорт с туристически автобус;
 • 3 нощувки със закуски на блок-маса в хотел "Vojvodina" 4* в Зренянин;
 • 1 вечеря в ресторанта на хотела (със сервиране, без включени напитки) на 30.12;
 • Празнична новогодишна вечеря в ресторанта на хотела на 31.12 на шведска маса, с жива музика и неограничена консумация на местни напитки (алкохолни и безалкохолни);
 • 1 вечеря в традиционна пивница в Зренянин с музика на живо (със сервиране) на 01.01;
 • 1 обяд в замъка Ечка (със сервиране, без включени напитки) на 31.12;
 • Ползване на сауна в хотела;
 • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания "Армеец";
 • Водач от България;
ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:
 • Екскурзия до Нови Сад;
 • Трансфер Пловдив-София сутринта преди отпътуване (гарантиран при мин. 10 заявили туристи);
 • Входни такси и билети за музеи и обекти, посещавани по желание и градски транспорт;
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
 • Екскурзията се провежда при минимум 24 записани туристи!
 • За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.
 • Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% постровисока!
 • Валутен курс: 1 евро = 123 сръбски динара
 • Часово време: България 12 ч.; Сърбия 11 ч.
 • Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
 • Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ
30.12.2017 от 450 лв. запитване

Оферта № Е97

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).