https://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/en/edinburgh/edbpp/hoteldetail

Местоположение: Хотел Holiday Inn Express Edinburgh City Centre е в непосредствена близост до най-големите забележителности на Единбург. Разположен е на около 10 минути пеша от гара Edinburgh Waverley. В близост е и до трамвайната спирка York Place, чрез която се осъществява директна връзка с летище Единбург. Театърът Edinburgh Playhouse, както и множество ресторанти и кина са точно от другата страна на улицата. Магазините по Princes Street и George Street са на няколко минути разстояние. На 20 минути пеша са крепостните стени на замъка Единбург.

Хотел: Хотелът разполага с лоби бар, две заседателни зали, безплатен Wi-Fi и платен паркинг (до изчерпване на местата). В близост има и фитнес център.

Настаняване: На разположение са 161 стаи, всяка от които оборудвана с: машина за кафе/чай, работно бюро с лампа, телевизор с плосък екран, кабелна/сателитна телевизия с премиум канали, безплатен интернет, директен телефон, самостоятелна баня, отделна душ кабина, принадлежности за баня, сешоар.


Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).