години

Хотели в Албена: Добротица 2*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Dobrotitsa, Albena / Оферти за Хотел Добротица, Албена

Местоположение: Хотел Добротица е разположен на плажната ивица, не далеч от главната търговска улица на комплекса. Хотелът разполага с колоритен ресторант с открита тераса, лоби бар, пул бар, масаж, открит басейн за възрастни и деца, детска площадка, интернет зала във фоайето.

Настаняване: Хотелът се състои от три четириетажни корпуса, 138 двойни стаи, 5 единични стаи, 5 климатизирани апартамента. На разположение на гостите са: магазин, обменно бюро, паркинг, rent a car, сейф в стаите, климатизирана анимационна зала с 200 места, срещу допълнително заплащане - хладилник. Стаите са оборудвани с телефон, сателитна телевизия, баня, балкон, минибар. Всички стаи са ориентирани към морето.

Спорт и СПА: Възможности за тенис на корт, мини голф, плажен волейбол, водно колело, разходка с парашут, сърфинг, воден банан, джет и др.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).