години

Хотели в Албена: Доростор 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Dorostor, Albena / Оферти за Хотел Доростор, Албена

Местоположение: Хотел Доростор се намира на 20 м. от морския бряг, в непосредствена близост до търговската зона на курорта Албена.

Хотел: На разположение на гостите са рецепция, личен сейф, смяна на валута, просторен основен ресторант, по- малка банкетна зала, лоби бар, център за масаж, близо до хотела има 2 тенис корта, мини голф игрище, подземен гараж, 3 асансьора. В хотела е възможно настаняването на домашни любимци, но само след предварително запитване.

Настаняване: Хотелът представлява 7-етажна сграда с 3 асансьора и разполага с единични и двойни стаи. Стаите разполагат със сателитна телевизия, радио, телефон, баня с душ / вана  и балкон.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).