години

Хотели в Албена: Фламинго 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Flamingo, Albena / Оферти за Хотел Фламинго, Албена

Местоположение: Хотел Фламинго е разположен на тьрговската улица в комплекс Албена на 150 метра от плажната ивица. В сьседство се намират хотелите Добруджа, Оазис, Малибу, Дружба и ресторант Славянка.

Хотел: На разположение на гостите са рецепция, лоби бар, бистро Фламинго, ресторант Славянка, голям открит басейн с водни атракции (сплаш-парк) за деца и вьзрастни, детска площадка, масаж, фризьорски салон, маникюр и педикюр, интернет зала, конферентна зала и aрт-галерия. В близост е разположен SPA-центьр Добруджа. Хотельт разполага сьс скуош зала. В непосредствена близост се намират 2 тенис игрища, мини голф, велосипеди под наем. В хотела се настаняват домашни любимци, но само след предварително запитване.

Настаняване: Фламинго разполага с 339 двойни и единични стаи, студия, двустайни и тристайни апартаменти и мезонети. Стаите са с изглед към морето и централната улица, разполагат с климатик, сателитна телевизия, телефон, мини бар, сейф (срещу доплащане), баня с душ или вана, сешоар и балкон.

Капацитет на помещенията:

  • Двойна стая - мин. 2 възрастни, макс. 2 възрастни + 2 деца
  • Студио - мин. 2 възрастни, макс. 3 възрастни + 1 дете
  • Мезонет - мин. 4 възрастни, макс. 5 възрастни

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).