години

Хотели в Албена: Камелия 2*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Kamelia, Albena / Оферти за Хотел Камелия, Албена

Местоположение: Хотел Камелия се намира на 50 м. от морския бряг, на главната търговска улица. В близост до хотела се намират ресторантите Славянка, Доростор и Малибу.

Хотел: На разположение на гостите са лоби бар, информация, туристически и бизнес услуги, ползване на личен сейф, открит плувен басейн, мини голф, 2 тенис игрища.

Настаняване: Капацитетът на хотела е 114 легла, разпределени в 60 стаи, които разполагат с телефон, радио, баня и балкон. Срещу допълнително заплащане могат да се наемат телевизор и хладилник.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).