години

Хотели в Албена: Лора 2*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Lora, Albena / Оферти за Хотел Лора, Албена

Местоположение: Хотел Лора е разположен в тиха и спокойна част на комплекс Албена, на около 300-400 м. от плажа и автогарата. В непосредствена близост се намират конна база, футболни игрища и пощенска станция.

Хотел: Хотелът представлява 4 етажна сграда. На разположение на гостите на хотела са кафе-бар с лятна тераса, детска площадка, детски басейн и паркинг, обменно бюро, безплатен чадър и 2 шезлонга на плаж "Хавана".

Настаняване: Хотел Лора предлага настаняване в 78 двойни стаи, от които 45 реновирани и 4 апартамента с 4 легла. Стаите са оборудвани с телефон, баня, тоалетна и балкон. Срещу допълнително заплащане гостите могат да използват хладилник в стаите. В апартаментите на разположение на гостите са допълнително радио и телевизор.

Забележка: Изхранването на гостите със закуска е в ресторанта на хотел Добруджа. Гостите, заплатили за услугата Ultra All Inclusive, се изхранват в хотел Ралица.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).