години

Хотели в Велинград: Макси Парк Хотел & СПА 5*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Maxi Park Hotel & Spa, Velingrad - Макси Парк Хотел и СПА, Велинград

Местоположение: Комплекс Макси Парк Хотел & СПА е разположен в кв. Лъджене, непосрествено до красива борова горичка.

Хотел: На разположение на гостите са ресторант, механа-винарна, Спа център с финландска сауна, руска баня, кедрова сауна, тепидариум, парна баня, хамам, открит и закрит басейн с минерална вода от собствен извор, 3 топила, 2 масажни кабинета, 4 ВИП масажни помещения, фитнес център, билярд, тенис игрище, боулинг, волейбол, мини голф, тенис на маса, детски център, конферентен център, открит паркинг.

Настаняване: Предлага 72 луксозни стаи, всички с квадратура 52 кв.м. и самостоятелни тераси. Имат обособен кът с мека мебел, оборудвани са с телевизор с кабелни програми, телефон, минибар, баня с вана, душ кабина, двоен умивалник, сешоар, халати. Стаите са с капацитет мин. 2 възрастни, макс. 2 възрастни + 2 деца или 3 възрастни.
 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).