години

Хотели в Пампорово: Гранд Хотел Мургавец 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Grand Hotel Murgavets & Spa | Pamporovo Bulgaria - Гранд Хотел Мургавец, Пампорово

Местоположение: Гранд Хотел Мургавец е разположен в самия център на зимния и ски курорт Пампорово.

Хотел: На разположение на гостите са основен ресторант, кафе бар Космос, лоби бар, барбекю Родопи, конферентна зала, спортен център с фитнес зала, масажи, сауна, парна баня, солариум, таласотерапия, ароматотерапия, козметични процедури. Хотелът разполага и с паркинг.

Настаняване: Предлага настаняване в двойни и единични стаи, мезонети и различни видове апартаменти (вкл. луксозни президентски апартаменти), оборудвани с телефон, телевизор със сателитни програми, радио, баня с вана и сешоар, минибар и тераса.

Стандартните апартаменти разполагат с една спалня, хол и баня.
ВИП апартаментите разполагат със спалня, просторен хол и баня.
Мезонетите разполагат със спалня, уютен хол и баня.
Президентските апартаменти разполагат с по две спални, просторен хол, две бани (едната с джакузи) 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).