години

Хотели в Ловеч: Президиум Палас 4*

Оферти за Президиум Палас, Ловеч - Presidivm Palace, Lovech

Местоположение: Хотел Президиум Палас е разположен в сърцето на град Ловеч, до административния и бизнес център. В близост до него се намира единственият на Балканския полуостров покрит мост, построен от известния майстор Колю Фичето. Покритият мост свързва старинния архитектурно - исторически резерват Вароша с възстановената в автентичен бароков стил част на града. Непосредствено до стария възрожденски квартал се намира крепостта Хисаря, където е поставено началото на Втората българска държава.

Хотел: На разположение на гостите са рецепция, ресторант, лоби бар, кафе-сладкарница, нощен бар, спортна зала,  оборудвана с уреди и конферентна зала (80 места).

Настаняване: Хотелът разполага с 3 единични и 45 двойни луксозни стаи, от които 12 спални. Стаите са стилно обзаведени и разполагат с телевизор, достъп до интернет, минибар, климатична инсталация, вана, телефон, радио, сейф. От стаите се открива великолепен изглед към хълма Стратеш и крепостта Хисар. Две от стаите са приспособени за хора с увреждания.
Хотел Президиум Палас предлага и четири луксозни апартамента: Venus, Juno, Minerva, Diana и един президентски апартамент: Presidivm. Всички апартаменти разполагат с плазмен телевизор, достъп до интернет, минибар, климатична инсталация, вана, телефон, радио, сейф.

  • Нова Година 2018
НОВА ГОДИНА 2018 В ХОТЕЛ ПРЕЗИДИУМ ПАЛАС 4*, ЛОВЕЧ
 
НАСТАНЯВАНЕ Пакет 2 нощувки Пакет 3 нощувки
Възрастен в двойна стая 200 лв. 240 лв.
Стандартен апартамент - наем (за 2 души) 560 лв. 760 лв.
Президентски апартамент - наем (за 2 души) 1100 лв. 1500 лв.
Възрастен в единична стая 260 лв. 300 лв.
Дете до 12г. на допълнително легло 110 лв. 130 лв.
Дете над 12г. на допълнително легло 160 лв. 180 лв.

Цената е пакетна и включва: съответния брой нощувки, закуски, вечери, празнична новогодишна вечеря на 31.12.17 г., празнична новогодишна програма с DJ,  Brunch на 01.01.18., интернет, охраняем паркинг.

Намаления:
  • Деца до 2г. се настаняват безплатно в стая с двама възрастни.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).