години

Хотели в Рибарица: СПА хотел Планината 3*

СПА Хотел Планината - Рибарица, SPA Hotel Planinata

Местоположение: СПА хотел Планината, Рибарица се намира на 500 м. от центъра на курортното селище. Комплексът е разположен на площ от 4,5 дка.

Хотел: Комплексът се състои от 3 части, изградени в типична българската архитектура, пресъздавайки духа, уюта и спокойствието на българска атмосфера от миналите времена. На разположение на гостите са ресторант с камина, лоби бар, пиано бар с тематични вечери, СПА център с вътрешен басейн-джакузи, парна баня и суха сауна, открит плувен басейн, малка и голяма конферентна зала (50 и 100 места), зала за игри, панорамна кула с възможност за организиране на романтичен обяд или вечеря под звездите.

Настаняване: Хотелската част разполага с 130 легла, разпределени в 25 двойни стаи и 30 апартамента - стандартни, лукс и ВИП. Всички стаи и апартаменти са с тераси с изглед към вътрешната градина, реката или красивите планински хребети, кабелна телевизия, интернет, телефон и просторна баня. Част от апартаментите са предвидени за гости с кучета. Младежкият апартамент е с една спалня, но без тераса.

Настаняване на домашен любимец - еднократна такса 5 лв.

  • Коледа 2017

КОЛЕДА В СПА ХОТЕЛ ПЛАНИНАТА 3*, РИБАРИЦА
Офертата е валидна за настаняване в периода 23.12-28.12.2017

НАСТАНЯВАНЕ

Пакет 2 нощувки

Пакет 3 нощувки

Пакет 4 нощувки

Пакет 5 нощувки

Възрастен в двойна стая с тераса

143 лв.

175 лв.

199 лв.

229 лв.

Възрастен в двойна стая без тераса

133 лв.

157 лв.

177 лв.

205 лв.

Възрастен в Апартамент

157 лв.

197 лв.

217 лв.

255 лв.

Цената е пакетна, на човек и включва: съответния брой нощувки със закуски, постна вечеря на Бъдни вечер, празнична вечеря на Коледа, ползване на вътрешен басейн-джакузи, шоков басейн, суха сауна, парна баня, зала за релакс, интернет.

Намаления:

  • Дете до 7г. - безплатно настаняване с вкл. закуска, без вечеря
  • Дете 7-14г. на допълнително легло - 50% намаление от стойността на пакета
  • Трети/четвърти човек в апартамент - 20% намаление от стойността на пакета

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).