Оферти за круизи от Александър Тур

Александър Тур предлага оферти за круизи на 14 водещи круизни компании. Нашият екип от професионалисти е специалист в сектора, с над 10 години опит. Публикуваме винаги актуални и изгодни оферти за круизи и круизни пътешествия в целия свят и предлагаме търсене в актуално време.

За промоции и разпродажби на круизи можете да посетите и нашия блог: www.kruizi-blog.alexandertour.bg

 

Промоционални круизи

Промоции круизи MSC

Промоция за круиз по река Дунав

Оферти за круизи на Pullmantur

Тук сме подбрали за Вас най-изгодните предложения, специални и промоционални оферти за круизи в Средиземно море, Северна Европа и други дестинации. Научете първи с Александър Тур и пътувайте изгодно по оферти от типа: специална 48-часова или 96-часова оферта за круиз (круизно пътуване на промо цени, валидни при резервация на круиз в рамките на 48 или 96 часа); 2 круиза за 1 (заплащате цената за едно круизно пътуване и получавате второто пътешествие безплатно); 2=1 или двама пътуват на цената на един; комбинирани пакети Cruise&Fly (пакети с полет и круиз на топ цена).

Едно пътуване със стил…

Круизите добиват все по-голяма популярност и се превръщат в един от най-предпочитаните туристически продукти от нашите клиенти. Този тип пътешествия са уникална възможност за съчетаване на наситена с впечатления екскурзия до някои от най-популярните места в света и първокласна почивка на борда на луксозен плаващ курорт.  Перфектен микс от съвременни технологии, елегантна обстановка, добър сървиз и грижа към клиента, круизите предлагат качество и класа на достъпни цени. Нашите клиенти могат да избират сред стотици оферти за круизи с разнообразни маршрути на борда на кораби от среден клас до супер лукс.

Свържете се с нас на 02/983 33 22, 0878 41 41 50 или на имейл  kruizi@alexandertour.com. Ние ще ви разкажем кои са най-популярните круизни маршрути, кои са най-новите и големи круизни кораби в света, кой са най-изгодните оферти за круизи в момента, ще ви съдействаме в избора на най-подходящия круиз според вашите изисквания и бюджет, ще ви дадем полезна информация при пътуване със съответната круизна компания и за това какви услуги можете да получите на борда, ще организираме за вас мечтаното сватбено пътешествие или символичен ритуал за подновяване на обетите, ще изготвим специален и опаковаме луксозно Подаръчен ваучер, с който да подарите круизно пътешествие на ваши близки и приятели, и още…

Туристическа агенция Александър Тур предлага допълнително резервация на самолетни билети до начална точка на круизното пътуване, трансфери, хотелско настаняване и визова услуга при необходимост.

Обслужване, на което можете да се доверите.

 

Save