www.hotel-moscow.ru

Местоположение: Хотел Moscow 4* е с изключително добро разположение – в историческия център на Санкт Петербург, в близост до бул. Невски, на брега на река Нева. В самата сграда на хотела има спирка на метрото. На 20 минути от хотела са основните исторически забележителности: Ермитажът, Адмиралтейството и Руският музей.

Хотел: На разположение на гостите са руски ресторант “Pivorama”, италиански ресторант “Piazza Romano”, Beef Bar “Vosem”, лоби бар, денонощен румсървиз, салон за красота, СПА център, охраняем паркинг, безплатен Wi-Fi, конферентни зали за до 400 души, 4 банкетни зали с капацитет 25-1000 души, химическо чистене, пералня, гладене, обмяна на валута, поща, коли под наем. В хотела срещу доплащане се допускат домашни любимци до 5кг. с документи.

Настаняване: Всички стаи са оборудвани с климатик, сейф, хладилник, телефон, телевизор, Wi-Fi интернет и модерна баня с тоалетни принадлежности. Повечето от стаите са с изглед към Александро-Невската лавра или река Нева, а през лятото по време на белите нощи от тях може да се наблюдава вдигането на моста Александър Невски.


Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).