години

Круиз 5 гръцки острова и Турция

- РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 31.01.2018
Вид транспорт:
Круиз

Маршрут:
Атина (Пирея) - Миконос - Кушадасъ - Патмос - Родос - Ираклион - Санторини - Атина (Пирея)

Продължителност:
5 дни / 4 нощувки
Информация:
Кораб: CELESTYAL OLYMPIA
Пристанище: Пирея, Атина
Отплаване: април-октомври
Специална оферта:
РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 31.01.2018
Цена от:
586 лв.
  • Програма

5 гръцки острова и Турция

Оферта № П91

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).