години

Круиз Куба с Коста Мая

с включен полет от Мадрид
Вид транспорт:
Круиз

Маршрут:
Мадрид - Хавана - Коста Мая - Монтего Бей - Джорджтаун - Козумел - Хавана - Мадрид

Продължителност:
9 дни / 7 нощувки / 1 нощен полет
Информация:
Кораб: MSC OPERA
Пристанище: Хавана, Куба
Отплаване: 24.02.2018
Специална оферта:
включен самолетен билет Мадрид - Хавана
Цена от:
2242 лв.
  • Програма

Круиз Куба с Коста Мая с полет от Мадрид

 
Оферта № П120

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).