Почивка в Сицилия | Почивка в Италия | Оферти Златна Италия 2017

Почивка в Сицилия | Почивка в Италия | Оферти Златна Италия 2017

Оферти с директен чартърен полет.

Пролет-Есен 2017

 

Сицилия е най-големият и един от най-интересните острови на Средиземно море, съхранил както многобройните знаци на историята, така и своята непосредствена природна красота. Бреговете й се мият в три морета: Тиренско море на север, Йонийско море на изток и Средиземно море на юг. Освен великолепно чисто море тук ще откриете още изумителни пясъчни плажове, причудливи скали в многобройни заливи, величествени планини, потънали в зеленина цитрусови градини и маслинови гори, както и най-високия действащ вулкан в Европа – неутихващата Етна със своите 3 323 м. надморска височина…

Най-големият град на острова – Палермо, е разположен в северната част. Той е и главен административен център на едноименната провинция Палермо. Най-предпочитани са курортите по Йонийското крайбрежие – Таормина, Джардини Наксос или Ачиреале, прекрасен златист пясъчен плаж има и в курортната зона на Катания – вторият по значимост и големина град на острова, крупен икономически и търговски център. На 70 км. от Катания се намира най-примамливият и най-аристократичен курорт на Сицилия – Таормина, добре позната с луксозните си хотели и множеството частни вили на известни политици, бизнесмени и звезди от шоубизнеса.

Резерварайте вашата почивка в Сицилия с Александър Тур!


Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).