Александър Тур и балнеохотел Свети Спас - Велинград награждават победител в конкурс

15.05.2012г.

Александър Тур и балнеохотел Свети Спас - Велинград дават първата награда - уикенд с 2 нощувки в петзвездния комплекс "Св. Спас" на победителката в конкурса на портала за пътешествия Poblizo.com Йолана Колева за  великолепните и пътеписи за Италия.

След тримесечна битка със също толкова достойни конкурентни пътеписи за дестинации като Китай, Дубай, Хага и Шангри-Ла, Йолана спечели с ентусиазма на своите разкази от първо лице и подробната и интересна информация за Италия, която позволи на читателите, оценяващи пътеписите наистина да се докоснат до слънчевата страна на древната култура на страната, през погледа на съвременник.

Балнео спа хотел Свети Спас е най-новият петзвезден балнеокомплекс във Велинград, изцяло захранен с минерална вода. Хотелът е разположен в едноименната уникалната местност, на края на града, в долината на река Чепинска. Близо до хотела е най-големия минерален извор в града - Радонова баня и едно от чудесата на българската природа - карстовият извор Клептуза - най - големият карстов извор на Балканите.