Александър Тур на 24 години!

12.03.2015г.

24 години с Вас!


На 12 март 2015 туристическа агенция Александър Тур Къмпани навърши 24 години работа в полза на всички пътуващи из България и чужбина.
 

Утвърдена туристическа агенция и туроператор с дългогодишен опит, Александър Тур поздравява своите клиенти и им пожелава още много поводи да пътуват у нас и чужбина.
 

Туроператорът Александър Тур е сред първите, които започват продажбата на екскурзии, почивки, турове, хотелско настаняване, круизни пътувания, круизи и корабни пътешествия и до сега остават най-сигурната агенция за пътуване в чужбина, като по своя брой благодарни клиенти и лоялни почитатели, се е доказала като водещата агенция на туристическия пазар в България.
 

Офисите на Александър Тур са централно разположени в София, близо до Лъвов мост, на кратко разстояние пеша. Можете лично да посетите офиса на Александър Тур, където агентите по продажби на хотели, екскурзии, самолетни билети и круизи ще ви дадат най-доброто предложение, което търсите за своето пътуване или да се възползвате от останалите комуникационни канали, отлично развити и обслужвани от професионалисти в туризма.
 

Александър Тур поддържа няколко сайта, през които можете да получите пълна информация за всички туристически услуги, от които се интересувате, както и да резервирате бързо он-лайн. Сайтовете за екскурзии, почивки, круизи, самолетни билети, бизнес пътувания в чужбина и страната, професионална организация на събития и всички останали туристически услуги предлагат подробна информация в една лесна, бърза и удобна навигация.
 

Александър Тур поддържа професионални и доказано отговорни отношения с всички добри туристически агенции и модерни сайтове, свързани с туризъм и пътуване.
 

Честит празник и за много години!