Екскурзия в Куала Лумпур, Сингапур и остров Бали

Вид транспорт:
Самолет

Маршрут:
София - Истанбул - Сингапур - остров Бали - Куала Лумпур - Истанбул - София

Продължителност:
12 дни / 9 нощувки / 2 нощни полета
Информация:
самолетна програма с група и водач
Дата на отпътуване: 15.11.2019г.
Специална оферта:
ОЧАКВАЙТЕ НОВА ДАТА 2020
STOP SALE
 • Програма

 • Цени

 • Условия

 • ВИДЕО

 • КАРТА

ЕКСКУРЗИЯ В КУАЛА ЛУМПУР, СИНГАПУР И ОСТРОВ БАЛИ

София - Истанбул - Сингапур - остров Бали - Куала Лумпур - Истанбул - София

ОЧАКВАЙТЕ НОВА ДАТА 2020

15 - 26 НОЕМВРИ 2019

12 дни / 9 нощувки / 2 нощни полета

самолетна програма

Динамичен търговски и туристически център, Сингапур е изтънчен и ултрамодерен град-държава с многобройни културни влияния и богата история, успял да съчетае модерното с традиционното. Някогашното рибарско селце, днес се е превърнало във финансова и технологична люлка на Югоизточна Азия...

Остров Бали е наричан "Островът на хилядата Храма". Насладете се на пълноценна почивка, изпълнена с екзотика, митове и тайни. Не може да останете равнодушни към белите плажове, богатата растителност и древните храмове.

Освен Сингапур и остров Бали, програмата включва и Куала Лумпур - една от най-динамичните столици на Азия. Тя е дом на най-високите небостъргачи в света, не само търговски, но и културен център на страната. За разлика от много други бързо разраснали се градове, Куала Лумпур съумява да съхрани своята душа. Старинните колониални сгради в съвършена хармония съжителстват с малайската, китайската и индуистката култура. Куала Лумпур е и рай за купувачите със своите внушителни търговски центрове, редом с малки отрупани със сувенири улични сергии. Любителите на разнообразната кухня могат да се насладят на вкусни специалитети както в големите и скъпи 5-звездни ресторанти, така и в малките улични капанчета.

Елате с нас на незабравима екзотична екскурзия в Куала Лумпур, Сингапур и остров Бали...

 

ПЪРВИ ДЕН: 15.11.2019, СОФИЯ - ИСТАНБУЛ

Полет София-Истанбул с АК Turkish Airlines (Турски Авиолинии). Излита в 21:20ч. Каца в Истанбул в 23:40ч.

ВТОРИ ДЕН: 16.11.2019, ИСТАНБУЛ - СИНГАПУР

Полет Истанбул-Сингапур на АК Turkish Airlines (Турски Авиолинии). Излита в 01:55ч. Каца в 17:30ч. Трансфер и настаняване в хотел The Elizabeth Hotel 4* за 2 нощувки на база закуска. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН: 17.11.2019, СИНГАПУР

Закуска. В 09.00ч. Полудневна туристическа обиколка на Сингапур - включена в пакетната цена (продължителност - около 3.5-4 часа). Ще оставим зад себе си бляскавия и ултрамодерен град и се отправяме към най-старинните улички на "Колониалното сърце на Сингапур", което най-добре отразява амалгамата между Източната мистика и прагматизма на Запада. Разглеждаме Паданг, Крикет Клуба, Парламента, Висшата съдебна палата, Еспланадата, Кварталът на посолствата. Спирка край реката, където ще видите контрастите между колоритни сгради на фона на модерни небостъргачи във финансовата част Рафълс Плейс. Продължаваме към историческия Чайна Таун, дом на китайската общност в Сингапур, показваща богатата културна история на ранните заселници. Ще се разходим из улиците, където много от традиционните занаяти като лечителство, фамилни работилници, чаени къщи, магазинчета за порцелан и златарски работилници, са се предавали от поколение на поколение. Следващата спирка е Ботаническата Градина и Градината на Орхидеите, където на площ от 3 хектара е събрана колекция от 1000 ендемични вида и още 2000 хибридни вида орхидеи (включена входна такса). Ще се разходим из разкошните градини, дом на над 20000 вида растения, както и националното цвете на Сингапур - Vanda Miss Joaquim. Ще посетим също и VIP градините, където до днес над 100 орхидеи са били наименувани на VIP гости, както и Tang Hoon Siang Misthouse, където ще видите редки орхидеи от най-подбраната колекция на градината, изложени в Къщата на Мъглите. Ще продължим към Малка Индия - квартал, който съчетава стари обичаи и традиции с модерни практики. Вървейки из улиците на Литъл Индия ще усетите специфичния аромат на подправките. Посещение на панорамната площадка на Marina Bay Sands (включена входна такса). Връщане в хотела.

Вечерта по желание - Нощно сафари (продължителност - около 3.5-4 часа, цена - 120 USD / около 205 лв. на човек). Изживейте невероятните емоции на нощно сафари в най-големия парк за диви животни в света, пригоден за разглеждане през нощта, простиращ се на площ 40 хектара, разделен на 8 главни екологични биотопа. Докато се возите на влакче (45 минути) ще усетите изумителният свят на нощната джунгла, оживяваща след залеза на последните слънчеви лъчи. Насладете се на разходка в невероятната зоологическа градина - едно невероятно приключение в единственият по рода си зоопарк, където представителите на над 300 вида (бял носорог, леопарди, панди, летяща азиатска катерица) са разделени помежду си и от вас не с клетки, а с вода.

Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН: 18.11.2019, СИНГАПУР - БАЛИ

Закуска. Свободен предиобед в Сингапур. В 14.30ч. - трансфер до летището. Полет Сингапур - Денпасар на АК Singapore Airlines (Сингапурски Авиолинии). Излита в 16:25ч. Каца в Денпасар /Бали/ в 20:50ч. Трансфер и настаняване в хотел 4/5* Нуса Дуа или Санур. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН: 19.11.2019, БАЛИ (Убуд и храмът Бесаки) /обяд/

Закуска.

Целодневна екскурзия с включен обяд до ИЗТОЧЕН БАЛИ (Бесаки и Убуд) - включена в пакетната цена (начало - 10:00ч., продължителност - около 10 часа). Пътуваме през Източната част на остров Бали, в подножието на най-високия и свят вулкан в Бали - планината Агунг (3142м.), изригнал за последно преди 40 години. Посещаваме най-свещения хиндуиски храм на острова - Пура Бесаки, наричан още "Храмът Майка". Съграден на един от вулканичните склонове, огромният храмов комплекс се състои от различни религиозни сгради, храмове и пагоди, най-големият от които е Пура Пенатаран Агунг. Обяд в битов индонезийски ресторант. Продължаваме към Убуд, като по път минаваме през Свещената гора на маймуните, където ще имате близки срещи с дългоопашати макаци. Посещаваме храма Паданг Тегал Пура Далем и музея Пури Лукисан, където ще видите изключителни балинезийски картини и дърворезби. В Убуд ще разгледаме Кралския дворец и ще имаме свободно време на Пазара на занаятите и приложното изкуство, където ще имаме възможност да изпробваме търговските си умения за пазарене или да се поразходим из галериите и старинните улички. Убуд е известен като селище на приложните занаяти, известно с уникалните си дърворезби. Изкуството на дърворезбата някога е било достъпно само за кастата на брамините, дарени с таланта си от Боговете. Връщане в хотела. Забележка: Препоръчваме в храма Бесаки да се носи за обличане саронг.

Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН: 20.11.2019, БАЛИ (опция за Бедугул и храма Танах Лот)

Закуска. Свободно време за плаж. Нощувка.

По желание: Целодневна екскурзия с включен обяд до Бедугул и Танах Лот (начало - 10:00ч., продължителност - около 10 часа, цена - 105 USD / около 180 лв. на човек). Отправяме се към Менгви и посещаваме храма Пура Таман Аюн, известен с огромните си порти и кули. Продължаваме към Бедугул - планински курорт и езерото Братан, намиращо се в кратера на отдавна угасналия вулкан Гунунг Катур. Това езеро е жизнено важно за околните ферми и местните боготворят езерната богиня Деви Дану в Храма Пура Улун Дану Братан, построен на бреговете на езерото, един от най-живописните храмове в Бали. Продължаваме към селцето Жатилуви /ЮНЕСКО/ и оризовите тераси, където ще научите много за земеделието, социалната система и бита на острова. Обяд в битов индонезийски ресторант. Продължаваме към храма Пура Лухур Танах Лот - един от най-известните и енигматични храмове на Бали, построен на скала в морето и свързан със светеца-монах Нирарта. След като се насладим на уникалния залез над Танах Лот, трансфер до хотела.

СЕДМИ ДЕН: 21.11.2019, БАЛИ

Закуска. Свободно време за плаж. Нощувка.

По желание: Целодневна екскурзия с включен обяд - на гости на местните балийци (начало - 10:00ч., продължителност - около 10 часа, цена - 95 USD / 163 лв. на човек). Отиваме на гости на балинезийско домакинство в тяхната ферма, гостуваме им, а домакините ни черпят с чай, кафе и типични домашно приготвени сладкиши. Също така ще ви разкрият тайната на ковашкото изкуство и леенето на метали, производството на кокосово масло, на балинезийски шапки и местно вино „tuak ‟. Обяд. Като похапнем добре, ще тестваме способностите си за изкачване на кокосова палма и бране на кокосови орехи собственоръчно, и ще посетим местно начално училище по време на занятията им. Връщане в хотела.

ОСМИ ДЕН: 22.11.2019, БАЛИ

Закуска. Свободно време за плаж, разходки или включване в екскурзия по избор. Нощувка.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ:

По желание: Целодневна екскурзия с включен обяд до остров Ява с посещение на храмовете Борободур и Прамбанан - ЮНЕСКО (начало - 04:00ч., връщане в хотела - около 24:00ч. продължителност - около 20 часа, цена - 565 USD / 966 лв. на човек с вкл. вътрешен полет и трансфери). Храмът Боробудур в Индонезия е един от най-величествените монументи и най-голям будистки паметник в света. Намира се в сърцето на Централна Ява и в продължение на векове лежи скрит под слоевете вулканична пепел и тропическа зеленина. Защо е бил изоставян остава загадка и до ден-днешен. Построен е през 8-9 век и се състои от 9 платформи, покрити с огромен централен купол. Храмът е украсен с над 2500 релефни пана и с 504 статуи на Буда. Централният купол е заобиколен от 72 статуи на Буда. Комплексът е завършен преди повече от 1000 години или 300 години преди шедьовъра Ангкор Ват в Камбоджа. Храмът Прамбанан - следващият най-значим обект на световното културно наследство на ЮНЕСКО в Индонезия. Построен е около 9 век в близост до Боробудур. Посветен е на божествената троица Тримутри - Брахма (Създателят), Вишну (Пазителят) и Шива (Разрушителят). Най-големият храм в комплекса е посветен на Шива. Той се издига на 47 метра височина и може да бъде видян отдалеч. Обграден е с галерии, украсени с барелефи и разказващи историята на Рамаяна, издълбана върху вътрешните стени на балюстрадите. Във времето е бил разширяван с добавяне на храмове около централните и по време на своя апогей, храмовият комплекс съдържал над 250 големи и малки храма. Комплексът служи като кралски храм за религиозни церемонии и жертвоприношение. Въпреки това, през 10-ти век, храмът е изоставен. При голямо земетресение през 16 век, храмовете рухват. Някои от тях са възстановени, но много от тях остават като развалини.

 • Полет остров Бали - остров Ява (Йогякарта). Излита в 07:00ч. Каца в 07:40ч.
 • Полет остров Ява (Йогякарта) - остров Бали. Излита в 20:45ч. Каца в 23:10ч.
ДЕВЕТИ ДЕН: 23.11.2019, БАЛИ - КУАЛА ЛУМПУР

Закуска. Трансфер до летището. Полет Денпасар - Куала Лумпур на АК Malaysia Airlines (Малайзия Еърлайнс). Излита в 16:25ч. Каца в Куала Лумпур в 19:25ч. Трансфер и настаняване в хотел Melia Kuala Lumpur 4* за 2 нощувки база закуска. Време за кратка отмора. Нощувка.

ДЕСЕТИ ДЕН: 24.11.2019, КУАЛА ЛУМПУР

Закуска. В 09.00ч. Полудневна туристическа обиколка на Куала Лумпур - включена в пакетната цена. Сред забележителностите на Куала Лумпур са най-фотографираните сгради и безспорна емблема на Куала Лумпур - кулите близнаци Петронас, доскоро най-високите в света (фотопауза), KL Tower - 4-тата по височина наблюдателна кула в света, Националният Музей, Музея на Ислямското изкуство, Кралският дворец (фотопауза) и Националният Монумент - издигнат в чест на загиналите за свободата на Малайзия, Парламента, Площадът на Независимостта, Националната джамия на Малайзия - голяма и модерна, разположена сред 13 акра красиви градини (фотопауза), внушителната сграда на Султан Абдул Самад и Крикет Клуба, Площадът на Независимостта. Тук се намира и Aquaria - най-големият Океанариум в Азия. Посещение на работилница за производство и рисуване на тъкани и пана - един от най-живописните и традиционни малайски занаяти (т.нар. batik cottage), Кралската Фабрика за калаени купи и съдове Селангор.

По желание: Качване с асансьор до върха на Кулите Петронас (цена - 70 USD / около 120 лв. на човек, вкл. трансфер)

В 18.30ч. По желание: Вечеря в битов малайски ресторант с музика на живо и шоу програма (цена - 70 USD / 120 лв. на човек, без напитки). На път към ресторанта спираме за кратко на оживения нощен пазар в Чайна таун, за да тестваме способностите си за пазарлък, след което фотостоп при най-красиво изрисувания индийски храм Sri Mahamariamman, където, ако имаме късмет, можем да видим хинду сватба, и фотостоп при кулите Петронас. По време на вечерята ще се насладите на музика на живо и фолклорно представление.

Нощувка.

ЕДИНАДЕСEТИ ДЕН: 25.11.2019, КУАЛА ЛУМПУР - ИСТАНБУЛ

Закуска. Свободен ден в Куала Лумпур.

По желание: Вход за Aquaria - най-големият Океанариум в Азия (цена - 20 USD / около 34 лв. на човек, без трансфер).

В 19.15ч. трансфер до летището. Полет Куала Лумпур - Истанбул на АК Turkish Airlines (Турски Авиолинии). Излита в 23:40ч.

ДВАНАДЕСЕТИ ДЕН: 26.11.2019, ИСТАНБУЛ - СОФИЯ

Каца в Истанбул в 06:20ч. Полет Истанбул-София на АК Turkish Airlines (Турски Авиолинии). Излита в 08:35ч. Каца в София в 08:55ч.

Екскурзия в Куала Лумпур, Сингапур и остров Бали | НОЕМВРИ 2019

 ПАКЕТНА ЦЕНА: ЕКСКУРЗИЯ В КУАЛА ЛУМПУР, СИНГАПУР И ОСТРОВ БАЛИ

НАСТАНЯВАНЕ

ПАКЕТНА ЦЕНА

Възрастен в двойна стая

2700 евро

5292 лв.

Единична стая

3215 евро

6301 лв.

ПАКЕТНАТА ЦЕНА Е НА ЧОВЕК И Е ВАЛИДНА ПРИ ГРУПА OT МИНИМУМ 15 ДУШИ

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:
 • Самолетни билети София-Истанбул-Сингапур и Куала Лумпур-Истанбул-София на АК Turkish Airlines (Турски Авиолинии), с включени летищни такси (на стойност 43 евро / около 705 лв. към 25.02.2019, при повишаване на стойността им към датата на издаване на самолетните билети разликата се доплаща от клиента);
 • Самолетен билет Сингапур-Денпасар на АК Singapore Airlines (Сингапурски Авиолинии), с вкл. летищни такси;
 • Самолетен билет Денпасар-Куала Лумпур на АК Malaysia Airlines (Малайзия Еърлайнс), с вкл. летищни такси;
 • Всички трансфери, описани по програма, с частен климатизиран микробус кат. туристически;
 • 2 нощувки със закуски в Сингапур в хотел The Elizabeth Hotel 4*, стая кат. Superior;
 • 5 нощувки със закуски на остров Бали в хотел 4/5 * в Нуса Дуа или Санур:
 • 2 нощувки със закуски в Куала Лумпур в хотел Melia Kuala Lumpur 4*, стая кат. Melia Guestroom;
 • Всички турове и обиколки, описани по програма като включени - с частни бусове кат. туристически и с частен екскурзовод на руски език (с превод на български при група от мин. 15 души);
  • Полудневен Сити тур на Сингапур;
  • Целодневна екскурзия с включен обяд до Източен Бали (Убуд и храма Бесаки);
  • Полудневна туристическа обиколка на Куала Лумпур;
  • Посещение на панорамната площадка на Marina Bay Sands;
 • Входни такси на посещаваните обекти по програмата;
 • Медицинска застраховка за покритие 10 000 евро на ЗАД Армеец за периода на пътуването;
 • Застраховка отговорност на ТУРОПЕРАТОРА;
 • Водач при група от минимум 15 души.
ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:
 • Туристическа входна виза за Индонезия - 35 USD / около 60 лв. на човек, полага се на летище и се заплаща на място;
 • Бакшиши (заплащат се на място) - 5 USD / около 8.50 лв. на човек на ден за гид/ екскурзовод + шофьор и 1 USD / около 2 лв. на човек за пиколо в хотел;
 • Безалкохолни и алкохолни напитки по време на храненията;
 • Допълнителни екскурзии и посещения по желание (допълнителните екскурзии се провеждат при минимум 4 възрастни):
  • Нощно сафари - 120 USD / около 205 лв. на човек;
  • Целодневна екскурзия с включен обяд до Бедугул и Танах Лот - 105 USD / около 180 лв. на човек;
  • Целодневна екскурзия на гости на местните балийци с включен обяд - 95 USD / 163 лв. на човек;
  • Целодневна екскурзия с включен обяд до остров Ява с посещение на храмовете Борободур и Прамбанан - 565 USD/ 966 лв. на човек с вкл. вътрешен полет и трансфери;
  • Качване с асансьор до върха на Кулите Петронас - 70 USD / около 120 лв. на човек, вкл. трансфер;
  • Вход за Aquaria - най-големият Океанариум в Азия - 20 USD / около 34 лв. на човек, без трансфер;
  • Вечеря в битов малайски ресторант с музика на живо и шоу програма с фолклорни танци в Куала Лумпур (цена - 70 USD / 120 лв. на човек, без напитки).
 • Входни такси за обектите, посещавани по желание;
 • По желание сключване на застраховка “Отмяна на пътуване” - Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване, както и от съкращаване, удължаване или прекъсване на пътуването поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката - Моля консултирайте се с наш представител;
 • По желание включване към застраховката на покритие за “Допълнителни рискове” - Моля консултирайте се с наш представител;
 • Разходи от личен характер.

Екскурзия в Куала Лумпур, Сингапур и остров Бали | НОЕМВРИ 2019

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
 • Аванс - 1500 евро / 2940 лв. на човек, цветно копие на международен паспорт при сключване на договор;
 • Пълно плащане - до 01.10.2019.
АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:

Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора за пътуване по програма "Екскурзия в Куала Лумпур, Сингапур и остров Бали" по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:

 • При анулация до 31.05.2019 - без неустойка;
 • При анулация от 01.06.2019 до 31.07.2019 - неустойка в размер на 30% от общата цена на пътуването;
 • При анулация от 01.08.2019 до 30.09.2019 - неустойка в размер на 50% от общата цена на пътуването;
 • При анулация след 30.09.2019 или при неявяване за полет - неустойка 100% от общата цена на пътуването;
 • В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка. В този случай ПОТРЕБИТЕЛЯТ не може да има претенции за връщане на част от стойността на заявените, но неизползвани услуги;
 • ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетен билет и не по-късно от 05.09.2019, като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с тази промяна.
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
 • Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на приключване на пътуването;
 • За деца под 18г., пътуващи без родител/и - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител/и (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители;
 • Визи и визови изисквания за български граждани при пътуване по програма "Екскурзия в Куала Лумпур, Сингапур и остров Бали"- туристическа входна виза за Индонезия, която се полага на летище и се заплаща на място 35 USD / около 60 лв.; не са необходими визи за Сингапур и Малайзия.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
 • Цените са платими в лева, в брой или по банков път.
 • При пътуване на семейство с деца под 12г. по програма "Екскурзия в Куала Лумпур, Сингапур и остров Бали"- децата ползват намаление от цената на хотелското настаняване. Намалението подлежи на доуточнение.
 • Всички екскурзии по желание се заявяват и заплащат предварително при доплащане на пакетната цена.
 • ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да променя полетното разписание до 3 дни преди датата на заминаване/връщане.
 • ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото на промяна на указаните хотели с други от същата или по-висока категория. Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата и не е предпоставка за отказване на пътуване от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ.
 • Посочените категории на хотелите са според местната категоризация за съответната дестинация.
 • Последователността на посещаваните обекти в туровете по програмата подлежи на доуточнение във връзка с оптималното им осъществяване при обективна промяна на часовете на полетите и атмосферните условия.
 • Минимален брой записани, необходим за осъществяване на пътуването: 15 души. Краен срок за уведомяване клиентите относно набран минимален брой за група - 01.10.2019.
 • Информация относно здравните изисквания: няма ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ медицински и санитарни изисквания при пътуване по програмата.
 • Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло НЕ Е подходящо за лица с ограничена подвижност.
 • Език на извършване на туристическите услуги: водач на български език при група от мин. 15 души, допълнителните екскурзии се провеждат на руски език.
 • Пакетната цена е калкулирана при курс 1 USD = 1.71 лева. При повишаване курса на долара над 1 USD = 1.75 лв. пакетната цена подлежи на прекалкулиране;
 • Летищни такси, заложени при калкулиране на пакетната цена на програма "Екскурзия в Куала Лумпур, Сингапур и остров Бали" - 359.43 евро / около 705 лв. към дата 01.02.2019, при повишаване на стойността им към датата на издаване на самолетните билети разликата се доплаща от клиента.
 • Часовете на полетите са в местно време.
 • Валута: 1 EUR = 16,31 IDR; 1 USD = 13,86 IDR (към 07.12.2018)
 • Часово време: България - 12:00ч., Индонезия - 18:00ч.

Екскурзия в Куала Лумпур, Сингапур и остров Бали | НОЕМВРИ 2019

Екскурзия в Куала Лумпур, Сингапур и остров Бали | НОЕМВРИ 2019

Екскурзия в Куала Лумпур, Сингапур и остров Бали | НОЕМВРИ 2019

КАРТА НА КУАЛА ЛУМПУР (МАЛАЙЗИЯ), СИНГАПУР И ОСТРОВ БАЛИ (ИНДОНЕЗИЯ)

Карта на Куала Лумпур, Сингапур и остров Бали | Оферти за почивка и екскурзия от Александър Тур

Екскурзия в Куала Лумпур, Сингапур и остров Бали | НОЕМВРИ 2019

Оферта № Е79

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).