ЕКСКУРЗИЯ В ЮЖНА АМЕРИКА - ЧИЛИ И АРЖЕНТИНА

Вариант 1
Вид транспорт:
Самолет

Маршрут:
Сантяго Де Чили - Пуерто Наталес - Национален Парк Торес дел Пайне (Чилийска Патагония) - Ел Калафате (Аржентинска Патагония) - Ушуая - Национален Парк Тиера дел Фуего (Огнена Земя) - Пуерто Мадрин (Атлантическа Патагония) - Полуостров Валдес - Буенос Айрес

Продължителност:
17 дни / 14 нощувки / 2 нощни полета
Информация:
самолетна програма с група и водач на български език
Дата на отпътуване: 07.02.2020г.
Цена от:
10480 лв.
 • Програма

 • Цени

 • Условия

ЕКСКУРЗИЯ В ЮЖНА АМЕРИКА - ЧИЛИ И АРЖЕНТИНА

 Сантяго Де Чили - Пуерто Наталес - Национален Парк Торес дел Пайне (Чилийска Патагония) - Ел Калафате (Аржентинска Патагония) - Ушуая - Национален Парк Тиера дел Фуего (Огнена Земя) - Пуерто Мадрин (Атлантическа Патагония) - Полуостров Валдес - Буенос Айрес

Период на пътуване:
7 февруари - 23 февруари 2020

17 дни / 14 нощувки / 2 нощни полета
самолетна програма, водач на български език

 

ПЪРВИ ДЕН: 07.02.2020 ПОЛЕТ

Полет София-Лондон Хийтроу на АК BRITISH AIRWAYS. Излита в 14:10ч. Каца в 15:45ч. Полет Лондон Хийтроу - Сантяго де Чили на АК BRITISH AIRWAYS. Излита в 22:00ч.

ВТОРИ ДЕН: 08.02.2020 САНТЯГО ДЕ ЧИЛИ | ВЕЧЕРЯ

Каца в Сантяго де Чили в 09:40ч. Трансфер и настаняване в хотел Velazquez hotel 3*. Обиколка на Сантяго де Чили с частен автобус и екскурзовод на английски език /превод на български език/. Вечеря с шоу програма с фолклорни танци в ресторант Bali Hai. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН: 09.02.2020 САНТЯГО ДЕ ЧИЛИ | ОПЦИЯ ЗА ВАЛПАРАЙСО И ВИНЕНАТА ДОЛИНА

Закуска. Свободен ден. Нощувка.

По желание: Целодневна екскурзия до Долината на Вината и Валпарайсо - 79 USD / 145 лева на човек. Връщане в Сантяго де Чили привечер.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН: 10.02.2020 САНТЯГО ДЕ ЧИЛИ - ПУЕРТО НАТАЛЕС

Закуска. Трансфер до летище Сантяго. Полет до Пунта Аренас. Трансфер до Пуерто Наталес. Настаняване в хотел Alamo Patagonico hotel 3* в Пуерто Наталес за 3 нощувки на база закуска.

ПЕТИ ДЕН: 11.02.2020 НАЦИОНАЛЕН ПАРК ТОРЕС ДЕЛ ПАЙНЕ (Чилийска Патагония)

Закуска. Целодневна екскурзия до Национален Парк Торес дел Пайне (ЮНЕСКО). Разположен в най-южния край на Чилийска Патагония, паркът е биосферен резерват и дом на хиляди емблематични животински видове и едно от най-чистите, красиви и уникални места на планетата, идеално място за трекинг, екотуризъм и адвенчър туризъм. Следобед - посещение на пещерната система Милодон, носеща своето име от откритите в нея вкаменелости на неизвестен динозавър. Основната пещера е на 150 метра над морското равнище и е 30 метра висока, 80 метра дълга и 200 метра дълбока. Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН: 12.02.2020 НАЦИОНАЛЕН ПАРК ФИОРД „ПОСЛЕДНА НАДЕЖДА” И ГЛЕТЧЕРИТЕ БЕЛМАСЕДА И СЕРАНО

Закуска. Трансфер до пристанището. Целодневна екскурзия с корабче от Пуерто Наталес през чилийските фиорди до Национален Парк Фиорд „Последна Надежда” и глетчерите Белмаседа и Серано, достъпни само с корабче по море. Тези глетчери са надвиснали на западния склон на планината Белмаседа и често късове вековен лед се отчупват и падат с трясък във водите на Фиорда на Последната Надежда. Нощувка.

СЕДМИ ДЕН: 13.02.2020 ПУЕРТО НАТАЛЕС - ЕЛ КАЛАФАТЕ (Аржентинска Патагония)

Закуска. Трансфер с автобус до Калафате, разположен на брега на Арженинското езеро, наричан още „врата към Глетчерите”. Трансфер и настаняване в хотел Aikendor hotel 3* за 2 нощувки на база закуска. Посещение на Музея на патагонските ледници, в който е единственият в Южна Америка леден бар - бар, изцяло изграден от лед (престой ограничен до 20 мин, включва напитка). Нощувка.

ОСМИ ДЕН: 14.02.2020 ЕЛ КАЛАФАТЕ - НАЦИОНАЛЕН ПАРК ЛОС ГЛАСИАРЕС | ОПЦИЯ ЗА ДВУЧАСОВА ЕЗДА

Закуска. Целодневна екскурзия до Национален Парк Лос Гласиарес (ЮНЕСКО), покриващ площ от над 600 000 хектара, с Лаго Аржентино и над 356 Глетчера. По време на едночасовото пътуване през патагонската степ и покрай Лаго Аржентино, ще видите гнездящи черни лебеди, фламинго и патици. Пристигаме до емблемата на Патагония: глетчера Перито Морено, с височина от 30 до 60 метра, дължина 30 километра и площ от 195 кв.км., той е един от няколкото в света ледници, които все още нарастват. Всяка пролет тук ставаме свидетели на един грандиозен природен спектакъл - огромни единични ледени блокове се отчупват и падат с гръмовен трясък в езерото. Качваме се на едночасов круиз с корабче, за да се доближим покрай плуващи айсберги директно до подножието на глетчера. Спираме за фотопауза на безопасно разстояние от фронталната стена, дълга 4 км. Нощувка.
По желание: Някои от вас може да се осмелят да поемат на сюрреалистична разходка - трекинг по вековния лед на глетчера или на двучасова езда, по време на която ще се насладите на контраста на шарените полски цветя и белотата на глетчера - 75 USD / 137 лева на човек.

ДЕВЕТИ ДЕН: 15.02.2020 ЕЛ КАЛАФАТЕ - УШУАЯ (ОГНЕНА ЗЕМЯ)

Закуска. Трансфер до летище Калафате. Полет до „края на света” Ушуая, град с интересна история и тесни вити стръмни калдъръмени улички. Трансфер и настаняване в Ushuaia hotel 4* или Altos de Ushuaia hotel 3* за 2 нощувки на база закуска. При възможност - посещение на Музея на края на света, в една от най-старите в града къщи. Прекосяваме с корабче канала Бийгъл, носещ името на кораба, с който Дарвин е минал от там по време на своята историческа експедиция. Ще имаме възможност да видим много птици, гнездящи по малките островчета - корморани, албатроси, буревестници, както и цели колонии морски лъвове и тюлени. Ще можете да направите невероятни панорамни снимки към най-южния град в света и заобикалящите го планини. Връщане в хотела привечер. Нощувка.

ДЕСЕТИ ДЕН: 16.02.2020 УШУАЯ - НАЦИОНАЛЕН ПАРК ТИЕРА ДЕЛ ФУЕГО (ОГНЕНА ЗЕМЯ)

Закуска. Целодневна екскурзия до Национален Парк Тиера дел Фуего с частен автобус и екскурзовод на английски език /превод на български език/. Това е най-южният парк в Аржентина. Днес е ден на секващи дъха природни гледки на езера, планини, гори и буйни реки, пълни с бобри и карпинчо. Ще има и възможност за трекинг и разходки. Стигаме до залива Лапатая, разположен на края на националния път № 3. При възможност - качваме се на влака „До края на Света”. Връщане в хотела привечер. Нощувка.

ЕДИНАДЕСЕТИ ДЕН: 17.02.2020 УШУАЯ - ПУЕРТО МАДРИН (Атлантическа Патагония)

Закуска. Трансфер до летище Ушуая. Полет до Трелев. Трансфер до Пуерто Мадрин и настаняване в Las Maras 3* за 2 нощувки на база закуска.

ДВАНАДЕСЕТИ ДЕН: 18.02.2020 ПОЛУОСТРОВ ВАЛДЕС (китове, пингвини и морски лъвове)

Закуска. Целодневна екскурзия до Полуостров Валдес - най-големият полуостров на Атлантическото крайбрежие, известен най-вече с огромната концентрация на едри морски бозайници и пингвини. Всъщност това е остров, свързан с континента с тесен провлак. От Пуерто Пирамидес се качваме на корабче за двучасова разходка с цел наблюдение на китове - стотици от тези огромни и добродушни морски бозайници идват тук всяка година от юни до средата на декември, за да се размножат, родят и откърмят своите малки в спокойни води. Ще видим също и морски вълци и морски лъвове. Освен това китовете са много любопитни и социални създания - не само ние ще наблюдаваме тях, но и те - нас. На кораба ще ни разкажат много за техния живот и поведение. Продължаваме към Пунта Делгада, най-югоизточната точка на полуострова, за да видим излегналите се по скалистия бряг морски слонове и тюлени, тежащи от 1 до 3 тона.

ТРИНАДЕСЕТИ ДЕН: 19.02.2020 ПУЕРТО МАДРИН - БУЕНОС АЙРЕС

Закуска. Полудневна екскурзия до Пунта Томбо, където ежегодно идват между 1 и 2 милиона магеланови пингвини, които от септември до средата на април излюпват и отглеждат своите малки и сменят перата си. Следобед трансфер до летище. Полет до Буенос Айрес. Трансфер и настаняване в TWO hotel 3* в стаи тип Супериор за 3 нощувки на база закуска.

ЧЕТИРИНАДЕСЕТИ ДЕН: 20.02.2020 БУЕНОС АЙРЕС | ОБЯД | ОПЦИЯ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА ТАНГО КЛУБ

Закуска. Панорамна и туристическа обиколка на Буенос Айрес с частен автобус и екскурзовод на английски език /превод на български език/. Ще бъдете истински омагьосани и впечатлени от "най-европейската" южноамериканска столица, разположена на 200 кв. км на делтата на Рио де ла Плата, състояща се от 48 живописни и самобитни квартали с неоспорим латиноамерикански привкус, елегантност, прекрасна кухня и чувствено танго. Туристическата обиколка започва с разходка в чаровния квартал „Ла Бока” с неговите многоцветни къщички. Кварталът се гордее с историята си като родно място на тангото - през 19 век тук са живели италианските моряци и пристанищни работници и тук се ражда тази тъжна и чувствена музика на емигрантите. Посещение на стадиона и музея на Ла Бока Хуниорс, символ на националната страст - футбола. Продължаваме с разходка из старинните павирани улички на Сан Телмо, кварталът на тангото - тук буквално на всеки ъгъл може да се видят танцуващи двойки, репетиращи за танго клубовете или...просто за удоволствие. Продължаваме с историческия и политически център на града „Пласа де Майо” с президентството Каса Росада, емблематичния театър Колон (отвън). Ще пробваме да пресечем за един светофар най-широкия булевард в света - ”Avenida 9 de Julio” и ще направим фотопауза пред Парламента, Обелиска, Катедралата, Кметството, сградата на Националната банка. Обяд в шикозния крайбрежен квартал Пуерто Мадеро - до 19 век тук са били доковете на пристанището, а днес е едно от най-модерните, скъпи и предпочитани места за живот в Буенос Айрес с изобилие от шикозни крайбрежни ресторанти, бутици и галерии. Продължаваме към площад Сан Мартин и авенида Либертадор. Фотопауза в един от най-елегантните райони на града - Реколета, с неговите невероятни паркове и градини. Тук е и гробницата на Евита Перон. Панорамната обиколка продължава с парка Ретиро и шикозния квартал Палермо с неговата стилна еклектична архитектура и изобилие от паркове, ресторанти и барове. Фото-стоп на площада на Обединените нации. Връщане в хотела в късния следобед. Нощувка.

Вечерта по желание: Не пропускайте възможността да усетите магията и страстта на аржентинското танго в Танго клуб “La Ventana” в Сан Телмо: 125 USD / 229 лева на човек с включена а ла карт вечеря от традиционни аржентински ястия и включени напитки - аржентинско вино и безалкохолни.

ПЕТНАДЕСЕТИ ДЕН: 21.02.2020 СВОБОДЕН ДЕН В БУЕНОС АЙРЕС | ОПЦИЯ ЗА ЕКСКУРЗИИ

Закуска. Свободен ден в Буенос Айрес.Нощувка.

По желание: Целодневна екскурзия Фиеста Гауча. Ще се запознаете с живота и бита на гаучосите - аржентинските „каубои” в пампата, ще присъствате на обяздване на коне и демонстрация на ездаческо майсторство, ще опитате от чая мате и аржентинско вино с емпанадас (малки кейкове с месо и зеленчуци). Ако желаете ще пояздите кон и ще се разходите из околността. За обяд ви очаква аржентинско барбекю, с най-доброто телешко, което сте опитвали, и с неограничено емпанадас и вино. По време на обяда ще се наслаждавате на горещо гаучо шоу с танци. - 115 USD / 211 лева на човек. Връщане в хотела късния следобед.

или

По желание: Целодневна екскурзия до Монтевидео - 495 USD / 907 лева на човек.

Пътуването е с ферибот през цялата делта на Рио де ла Плата. Обяд в местен ресторант. Следва панорамна обиколка на столицата на Уругвай: разглеждане на колониалната сграда на общината, театър „Солис”, площад „Независимост”, сградата на Правителството и главната търговска улица „18 Юли”. Интересна е сградата на Конгреса, построена между 1908 и 1925 година изцяло с местен мрамор от 52 цвята и с 12 вида дърво. Следва разходка в един от най-старите паркове в града. Разглеждане на известната скулптура "La Diligencia", красивата розова градина и Обелиска. Свободно време. Трансфер до пристанището и връщане в Буенос Айрес късно вечерта.

За тези, които ще останат в Буенос Айрес:
Възможност да се насладите на шопинга по търговската улица „Флорида” или да се разходят в елегантния Ретиро - с неговите паркове и езера; в квартал Палермо с Ботаническата градина; в живописния Ла Бока и „уличката на тангото” - Каминито; по Авенида Санта Фе, считана за най-шикозната улица откъм бутици и арт галерии; в прочутата лъскава „Реколета” с впечатлящите луксозните жилищни сгради; или из Пуерто Мадеро - най-новият и модерен квартал на града (подобно на старите складове край Темза в Лондон, преработени и превърнати в луксозни офисни и жилищни сгради, тук се намират най-скъпите хотели, яхтеното пристанище и най-добрите заведения... наблизо, край лагуните на Рио де ла Плата, са народните кръчми - париядас, където се пече прочутата скара). Не пропускайте да посетите най-старото кафе ”Tortoni”, отворено през 1858г., ще можете да се потопите в старинната атмосфера с чаша кафе, да разгледате интериора, фотографиите на много известни личности били тук - Жозефина Бекер, Алберт Айнщайн, Федерико Гарсия Лорка и др.

Яркият културен живот на Буенос Айрес е свързан с театъра. Градът има над 300 театъра, но най-известният е Teatro Colon. Величествена сграда в еклектичен стил. На сцената му са пели звезди като Мария Калас, Енрико Карузо, Тосканини, Райна Кабаиванска, Борис Христов и др. Има възможност за посещение и разглеждане на театро “Colon”, предлагат се турове с гид от 09:00ч. до 17:00 ч. на различни езици.

Друга забележителност на Буенос Айрес е чудноватата книжарница „El Ateneo”, разположена в сградата на някогашен театър, със запазен неповторим дух на блясък и разкош, изрисувани тавани, оригинални ложи, пригодени днес като кътчета за четене.

ШЕСТНАДЕСЕТИ ДЕН: 22.02.2020 ПОЛЕТ БУЕНОС АЙРЕС - ЛОНДОН

Закуска. Трансфер до летище Буенос Айрес. Полет Буенос Айрес - Лондон Хийтроу на АК BRITISH AIRWAYS. Излита в 14:15ч.

СЕДЕМНАДЕСЕТИ ДЕН: 23.02.2020 ПОЛЕТ ЛОНДОН - СОФИЯ

Каца в 06:30ч. Полет Лондон Хийтроу - София на АК BRITISH AIRWAYS. Излита в 08:10ч. Каца в 13:15ч.

ПАКЕТНА ЦЕНА СТАНДАРТНИ
ЦЕНИ
Възрастен в двойна стая 10 480 лева
Възрастен в единична стая по запитване

ПАКЕТНАТА ЦЕНА Е ВАЛИДНА ПРИ ГРУПА OT МИНИМУМ 15 ДУШИ

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:
 • Самолетни билети и летищни такси за всички международни и вътрешни полети, описани по програма:
  • София - Лондон - Сантяго де Чили
  • Сантяго де Чили - Лондон - София
  • Сантяго де Чили - Пунта Аренас
  • Ел Калафате - Ушуая
  • Ушуая - Трелев
  • Трелев - Буенос Айрес
 • 2 нощувки със закуски в Сантяго де Чили в хотел Velazquez hotel 3*
 • 3 нощувки със закуски в Пуерто Наталес в хотел Alamo Patagonico hotel 3*
 • 2 нощувки със закуски в Калафате в хотел Aikendor hotel 3*
 • 2 нощувки със закуски в  Ушуая в хотел Ushuaia hotel 4* или Altos de Ushuaia hotel 3*
 • 2 нощувки със закуски в  Пуерто Мадрин в хотел Las Maras 3*
 • 3 нощувки със закуски в Буенос Айрес в хотел TWO hotel 3*
 • 1 вечеря с шоу програма с фолклорни танци в ресторант Bali Hai в Сантяго де Чили
 • 1 обяд в шикозния крайбрежен квартал Пуерто Мадеро на Буенос Айрес
 • Всички описани по програма туристически обиколки с частен автобус и екскурзовод на английски език и български водач:
  • Панорамна и туристическа обиколка на Сантяго де Чили
  • Целодневна екскурзия до Национален Парк „Торес дел Пайне”
  • Целодневна екскурзия с корабче през чилийските фиорди до Национален Парк Фиорд „Последна Надежда” и глетчерите Белмаседа и Серано
  • Опознавателна обиколка на Ел Калафате глетчерите с посещение на Музея на леда
  • Целодневна екскурзия до Национален Парк Лос Гласиарес (ЮНЕСКО), глетчера Перито Морено и 1-часов круиз с корабче
  • Разходка с корабче през Канала Бийгъл
  • Целодневна екскурзия до Национален Парк Тиера дел Фуего
  • Целодневна екскурзия до полуостров Валдес и Пуерто Пирамидес с двучасова разходка с корабче за наблюдение на китове
  • Полудневна екскурзия до Пунта Томбо
  • Панорамна и туристическа обиколка на Буенос Айрес
 • Водач-придружител от страна на ТУРОПЕРАТОРА на български език
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на човек за периода на цялото пътуване
 • Застраховка „Отговорност на туроператора”

ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:

 • Обеди и вечери, които не са посочени в програмата като включени
 • Допълнителни екскурзии и мероприятия по желание:
  • Целодневна екскурзия до Долината на Вината и Валпарайсо - 79 USD / 145 лева на човек
  • Двучасова езда в Национален Парк Лос Гласиарес - 75 USD / 137 лева на човек
  • Танго шоу в Танго клуб “La Ventana” в Сан Телмо - 125 USD / 229 лева на човек с включена а ла карт вечеря от традиционни аржентински ястия и включени напитки - аржентинско вино и безалкохолни
  • Целодневна екскурзия Фиеста Гауча с включен обяд с аржентинско барбекю, емпанадас и вино - 115 USD / 211 лева на човек
  • Целодневна екскурзия до Монтевидео - 495 USD / 907 лева на човек
 • Бакшиши

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

 • Аванс в размер на 4600 лева на човек, копия на паспортите на всички пътуващи, сключване на договор
 • Пълно плащане до 23.12.2019г.
АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:
Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:
 • При анулация до 31.07.2019г. - без неустойка.
 • При анулация от 01.08.2019г. до 30.09.2019г. - неустойка в размер на 40% от общата цена на пътуването.
 • При анулация от 01.10.2019г. до 23.12.2019г. - неустойка в размер на 50% от общата цена на пътуването.
 • При анулация след 23.12.2019г. или неявяване за полет - неустойка 100% от общата цена на пътуването.
 • В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка. В този случай ПОТРЕБИТЕЛЯТ не може да има претенции за връщане на част от стойността на заявените, но неизползвани услуги.
 • ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетен билет и не по-късно от 15.12.2019г., като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с тази промяна.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

 • Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на приключване на пътуването
 • За деца под 18г., пътуващи без родител/и - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител/и (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
 • Визи и визови изисквания за български граждани при пътуване по програмата - няма.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
 • Цените са платими в лева, в брой или по банков път.
 • Пакетната цена е калкулирана по курс 1 щ.долар = 1.73 BGN. При увеличение на този курс с повече от 5%, туроператорът си запазва правото да преизчисли посочените цени по курс към датата на крайното плащане.
 • ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото на промяна на указаните хотели с други от същата или по-висока категория. Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория, не се счита за значителна промяна на програмата и не е предпоставка за отказване на пътуване от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ.
 • Посочените категории на хотелите са според местната категоризация за съответната дестинация.
 • Последователността на туровете по програмата подлежи на доуточнение във връзка с оптималното им осъществяване при обективна промяна на часовете на полетите и атмосферните условия.
 • Цените на допълнителните турове са валидни при минимум 10 записани туристи.
 • Важно: Всички допълнителни екскурзии и мероприятия по желание се заявяват и се заплащат предварително при доплащане на пакетната цена, освен изрично посочените за плащане на място или в местна валута (като входове на Национални Паркове, полети с хеликоптер, и т.н).
 • Минимален брой записани, необходим за осъществяване на пътуването: 15 пълно платили туристи
 • Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой: 23.12.2019г.
 • Информация относно здравните изисквания: няма допълнителни медицински и санитарни изисквания при пътуване по програмата.
 • Програмата не е подходяща за деца под 12г.
 • Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло НЕ Е подходящо за лица с ограничена подвижност.
 • Език на извършване на туристическите услуги: водач на български език при група от мин. 15 души, допълнителните екскурзии се провеждат на английски език с превод на български език при група от мин. 15 души.
 • Часовете на полетите са в местно време.
 • Валута: 1 EUR = 46,07 ARS (аржентинско песо); 1 EUR = 748.8 CLP (чилийско песо) /15.03.2019г.
 • Часово време: България - 12:00ч., Сантяго де Чили - 06:00ч. , Буенос Айрес - 07:00ч.
Оферта № Е535

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).