години

Екскурзия за Нова Година в Крагуевац

Вид транспорт:
Автобус

Маршрут:
Пловдив/София - Крагуевац - Белград - Опленац - Ниш - София/Пловдив

Продължителност:
4 дни / 3 нощувки
Информация:
автобусна екскурзия БЕЗ нощни преходи
STOP SALE
 • Програма

STOP SALE / МЕСТАТА ПО ПРОГРАМАТА СА ИЗЧЕРПАНИ
 
ПЪРВИ ДЕН:

4:30ч. - отпътуване от Пловдив (бензиностанция OMV до хотел "Санкт Петербург", заявява се при сключване на договор и се заплаща допълнително). Отпътуване от София в 7:00ч. от площад "Александър Невски", 7:30ч. от автогара "Сердика", по маршрут Калотина - Крагуевац. Кратка пешеходна разходка в центъра на Крагуевац, първата столица на съвременна Сърбия: Църквата "Света Троица" и сградата на стария Парламент, Амиджа конак, Първа гимназия, главната търговска улица. Свободно време. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН:

Закуска. Свободно време в Крагуевац с обяд в ресторанта на хотела, или по желание: Автобусна екскурзия до сръбската столица Белград. Панорамна обиколка: Нови Белград, "Св. Сава" - най-големият действащ православен храм в света, булевард "Крал Милан", Скупщината, Площада на Републиката, крепостта Калемегдан. Свободно време в историческия център. Обяд (сух пакет). Връщане в Крагуевац. Празнична новогодишна вечеря с жива музика, богато меню и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН:

Закуска. Обяд. Следобед - свободно време или по желание: Екскурзия до Топола и Опленац. Посещение на историческия комплекс с църквата "Св. Георги" - един от най-красивите православни храмове в Сърбия, с мавзолея на кралската фамилия Караджорджевичи. Връщане в Крагуевац. Вечерта - втора празнична вечеря с жива музика, богато меню и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН:

Закуска. Отпътуване за България. По пътя - посещение на град Ниш и кратка пешеходна разходка в центъра: площадът на Освобождението; Нишката крепост; пешеходната улица "Обреновичева"; Казанджийското сокаче. Свободно време. Пристигане в София на автогара "Сердика" и площад "Александър Невски" вечерта.

 
НАСТАНЯВАНЕ ЦЕНА
Единична стая + 126 лв. доплащане към основната цена
Двойна стая с отделни легла (не се гарантира) Настаняването е включено в основната цена
Двойна стая със спалня (не се гарантира) Настаняването е включено в основната цена
Двойна стая за комбиниране Настаняването е включено в основната цена
Допълнително легло в двойна стая Настаняването е включено в основната цена
 
  ОТСТЪПКИ  ВЪЗРАСТ / ЦЕНИ  
Ученици и студенти 10 лв.
Деца до 9.99 години на допълнително легло в стаята на двамата родители 25 лв.
 
  ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ  ВЪЗРАСТ / ЦЕНИ  
Автобусна екскурзия до Белград (вкл. панорамна обиколка на града с местен екскурзовод), при минимум 20 записани туристи 42 лв.
Екскурзия до Опленац (без включена входна такса), при минимум 20 записани туристи 18 лв.
Ползване на двойна седалка от един турист 90 лв.
Места за всички допълнителни екскурзии и услуги се гарантират при резервация и заплащане в офиса! 0 лв.
Нощувка преди датата на отпътуване в хотел "Хемус" 3* на турист в двойна стая 25 лв.
Нощувка преди датата на отпътуване в хотел "Хемус" 3* на турист в единична стая 40 лв.
Трансфер от хотел "Хемус" 3* до площад "Ал. Невски" на турист 5 лв.
Трансфер Пловдив-София сутринта преди отпътуване (тръгване в 4:30 часа от бензиностанция OMV при хотел "Санкт Петербург") на 30.12.2016г. (гарантиран при минимум 10 заявили туристи) 12 лв.
 
ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:
 • Транспорт с комфортен туристически автобус;
 • 3 нощувки със закуски в хотел Sumarice 3* (или подобен) в Крагуевац;
 • 1 вечеря в ресторанта на хотела (без включени напитки) на 30.12;
 • 1 празнична новогодишна вечеря с жива музика, богато меню, неограничена консумация на местни напитки (алкохолни и безалкохолни) на 31.12;
 • 1 празнична вечеря с жива музика и богато меню (неограничена консумация на местни напитки - алкохолни и безалкохолни) на 01.01;
 • 2 обяда в ресторанта на хотела (или обяд - сух пакет за записаните на допълнителна екскурзия до Белград);
 • Туристическа програма в Крагуевац и Ниш;
 • Ползване на уелнес център в хотел "Sumarice" (сауна, джакузи, солена стая, парна баня, фитнес) - след резервация на рецепция на хотела;
 • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания "Армеец";
 • Водач екскурзовод от България
ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:
 • Екскурзия до Белград;
 • Екскурзия до Опленац;
 • Входна такса за историческия комплекс Опленац (400 RSD);
 • Входни такси и билети за музеи и обекти, посещавани по желание, и градски транспорт;
 • Трансфер Пловдив-София сутринта преди отпътуване (гарантиран при мин. 10 заявили туристи).
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
 • Екскурзията се провежда при минимум 24 записани туристи!
 • За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.
 • Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока!
 • Хотел "Шумарице" 3* е разположен в едноименния парк, само на 3 км от центъра на Крагуевац. Изграден е в традиционния шумадийски стил, в местност с невероятна природна красота. Предлага 121 стаи, оборудвани с телевизор, телефон, мини бар, климатик, безжичен интернет достъп, баня с душ или вана. Хотелът разполага с банкетна зала, аперитив бар, спортна зала, фитнес салон, уелнес център (сауна, парна баня, солена стая, джакузи, салони за масаж).
 • Валутен курс: 1 евро = 122 сръбски динара
 • Часово време: България 12 ч.; Сърбия 11 ч.
 • Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
 • Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
Оферта № Е111

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).