години

Екскурзия Париж - Виена - Залцбург - стандартен вариант

Вид транспорт:
Автобус

Маршрут:
Пловдив/ София - Виена - Реймс - Париж - Мюнхен - Залцбург - София/ Пловдив

Продължителност:
10 дни/ 5 нощувки/ 4 нощни прехода
Информация:
автобусна екскурзия с група и водач
Специална оферта:
3% отстъпка при РАННО ЗАПИСВАНЕ
/2 месеца преди датата на екскурзията/
Цена от:
723 лв.
 • Програма

 • Цени

 • Условия

 • ЗАПИТВАНЕ

ПЪРВИ ДЕН:

18:30ч. - хотел “Тримонциум” в Пловдив - трансфер Пловдив - София за тези, които желаят/ 22:00ч. - отпътуване от София от Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Качването в автобуса започва в 21:30ч. Нощен преход до Виена по маршрут София - Белград - Будапеща - Виена.

ВТОРИ ДЕН:

Привечер - пристигане във Виена, настаняване в хотела (периферен хотел). Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН:

Закуска. Сутринта - панорамна обиколка на Виена с екскурзовод: двореца „Белведере“, Ринга - двореца „Хофбург“, паметника на Мария Терезия, Операта, Парламента, Кметството, Университета, Пратера; пешеходна разходка из старата част на Виена - Хофбург, колоната на Чумата, катедралата „Свети Стефан”, градския парк със статуята на Йохан Щраус. След обяд - свободно време. Вечерта - отпътуване по маршрут Виена - Пасау - Нюрнберг - Саарбрюкен - Мец - Реймс - Париж. Нощен преход.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН:

Сутринта - престой в Реймс. Разглеждане на катедралата „Нотр-Дам-дe-Реймс”, в която са коронясвани френските крале. Около 15:00ч. - пристигане в Париж и настаняване в хотела. Свободно време за почивка. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН:

Закуска. Разглеждане на забележителностите на Париж с екскурзовод и автобус: острова Сен-Луи, острова Сите, катедралата “Нотр-Дам-дьо-Пари”, Лувъра (отвън), парка „Тюйлери“, пл. "Конкорд", Латинския квартал, новия квартал “Дефанс”. Панорамна обиколка на Париж с автобус (Дома на инвалидите, Монпарнас, бул. „Сен Мишел”, Сите, пл. „Вандом”, Опера Гарние, пл. „Конкорд”, „Шан-з-Елизе”). Програмата е целодневна. Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН:

Закуска. Възможност за качване на Айфеловата кула. Посещение на двореца „Версай“. Разглеждане на квартала „Монмартър“ (базиликата „Сакре Кьор”, площада на художниците). Нощувка.

СЕДМИ ДЕН:

Закуска. Освобождаване на хотела. Свободен ден. Възможност за самостоятелно посещение на музеи (музея Лувър, музея Орсе), Евродисни и пр. Вечерта - възможност за разходка с корабче по Сена (цената на билета за корабчето не е включена в пакетната цена на екскурзията). Вечерта - отпътуване по маршрут Париж - Реймс - Мец - Щутгарт - Мюнхен. Нощен преход.

ОСМИ ДЕН:

Сутринта пристигане в Мюнхен. Разглеждане на забележителностите на града: “Карлплац”, „Фрауенкирхе”, “Мариенплац”. Отпътуване за Залцбург. Пристигане, настаняване в хотел в Залцбург или околности. Нощувка.

ДЕВЕТИ ДЕН:

Закуска. Разглеждане на Залцбург: улица “Гетрайдегасе” с родната къща на Моцарт, църквата “Св. Петър”, площадите „Капителплац”, „Домплац”, “Резиденплац” и “Моцартплац”, градините на замъка „Мирабел“. Свободно време. Възможност за посещение на замъка „Хьоензалцбург“. Следобед или привечер - отпътуване за България. Нощен преход до София по маршрут Залцбург - Любляна - Загреб - Белград - София.

ДЕСЕТИ ДЕН:

Следобед - пристигане на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер до Пловдив.

 
Настаняване 
в  хотел 2* или 3*
Дата
Възрастен в двойна/ тройна стая Единична стая Деца/ младежи до 18г. в стая с 2 възрастни Деца/ младежи до 18г. в стая с 1 възрастен
20.7.2018 735 лв. 925 лв. 575 лв. 655 лв.
17.8.2018 735 лв. 925 лв. 575 лв. 655 лв.
31.8.2018 745 лв. 935 лв. 575 лв. 655 лв.
18.9.2018 723 лв. 907 лв. 575 лв. 655 лв.
 
  ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ  ЦЕНИ  
Допълнителна седалка 375 лв.
ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:
 • Транспорт с луксозен автобус;
 • 5 нощувки/ 1 - Виена или околности, 3 - Париж, 1 - Залцбург или околности/ със закуски;
 • Водач-придружител;
 • Екскурзоводско обслужване.
ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:
 • Такси за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.;
 • Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден).
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - виж Важно! в края на офертата
УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ:
 • Депозит 30 % от стойността на пакета
 • Пълно плащане до 15 дни преди отпътуване
УСЛОВИЯ ЗА АНУЛАЦИИ:
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прекрати едностранно договора, като заплати на ТУРОПЕРАТОРА следните неустойки:
 • повече от 60 дни преди датата на пътуването - без неустойка;
 • от 59 дни до 30 дни преди датата на пътуването - неустойка в размер на 20% от общата цена на пътуването;
 • от 29 до 15 дни преди датата на пътуването - неустойка в размер на 30% от общата цена на пътуването;
 • от 14 до 10 дни преди датата на пътуването - неустойка в размер на 70% от общата цена на пътуването;
 • от 9 до 3 дни преди датата на пътуването - неустойка в размер на 80% от общата цена на пътуването;
 • под 3 дни преди датата на пътуването - неустойка в размер на 100% от общата цена на пътуването
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
 • Лична карта или международен паспорт с валидност мин. 6 месеца от датата на връщане
 • За деца под 18г., пътуващи без родител/и - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител/и (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
 • Цените са платими в лева, в брой или по банков път.
 • Няма допълнителни визови, санитарни и медицински изисквания за пътуване по програмата.
 • Добре е, ако желаете да посетите някое от големите парижки кабарета, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано. Резервации се правят само при заявка по телефона или в някой от офисите на туроператора.
ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ
17.08.2018 от 735 лв. запитване
31.08.2018 от 745 лв. запитване
18.09.2018 от 723 лв. запитване

Оферта № Е276

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).