Есен 2020 – оферти

 

към ЗИМА / ПРОЛЕТ  / ЛЯТО

Есен 2020 – оферти за почивки и екскурзии

Планирайте своето мечтано пътуване през есента с офертите на туристическа агенция Александър Тур! Богат избор от предложения за почивки и екскурзии за сезон ЕСЕН 2020 и септемврийските празници. Почивните дни през септември са подходящи за планиране на дълъг уикенд, през който да се порадвате на слънчевите лъчи в близка Гърция или Турция, на разходка из старите Европейските столици или СПА почивка в България. За любителите на екзотични пътешествия отново сме подготвили интересни и вълнуващи дестинации като Малдиви, Виетнам и Камбоджа, Чили, Бразилия и Аржентина, Мексико… Възползвайте се от отстъпките по програмите Златна Възраст 55+ и тези без възрастови ограничения. Открийте още изгодни оферти за круизи и круизни пътешествия на промоционални цени.

Есен 2020 - Септемврийски ПРАЗНИЦИ

Есен 2019 – Септемврийски празници - оферти за почивки и екскурзии

Септемврийски празници – оферти за пътуване. Началото на есента и месец септември дават възможност за още няколко “откраднати” дни почивка след дългата лятна ваканция. Разгледайте нашите специални предложения за автобусни и самолетни екскурзии в Европа, за изгодни почивки в Гърция и Турция за септемврийските празници, както и за дестинации като Бая Домиция, Кампания и Лигурия с удобни чартърни полети. През 2019г. почивният 22-ри (петък) септември е подходящ и за планиране на дълъг СПА уикенд или морска почивка в България.

Есен 2020 - почивка в БЪЛГАРИЯ

Есен 2019 - оферти за хотели в България

Хотели в България оферти за почивка и ваканция през есента. Сред предложенията за хотели на Александър Тур ще откриете разнообразие от възможности за дълъг уикенд в планината, на море на българското черноморие или за релаксираща СПА ваканция. Резервирайте настаняване в проверени хотели от всички категории с актуални промоции и пакети. Попитайте за изгодни All Inclusive предложения, за “Last Minute” оферти, както и за специалните оферти “Златна възраст” през есента, предназначени за почивка на туристи на възраст 55+ в България.

Есен 2020 - Почивки и екскурзии в ЕВРОПА

Есен 2019 – Оферти за почивки и екскурзии в Европа, Италия, Испания, Гърция, Турция

Ваканция в Европа – екскурзии и почивки през есента! Разгледайте предложенията за ЕСЕН 2020 – оферти с автобус, самолет или чартър до старите европейски столици като Виена, Будапеща, Прага, Париж, Рим, Лисабон, Истанбул… или до някой от морските курорти на Испания, Италия и Португалия. Възползвайте се от условията за почивка в края на сезона на по-ниски цени в гостоприемна Турция с нейното безупречно обслужване и слънчева Гърция с нейните красиви плажове и неустоима кухня. Не пропускайте и най-търсените оферти за 2020г. – Почивка в Бая Домиция, Сицилия и Лигурия.

 

Есен 2020 - ЗЛАТНА възраст 55+

Оферти за Златна Възраст 55+ и приятели – промоционални почивки и екскурзии в чужбина през есента. Екскурзиите от категория Златна Възраст остават предпочитан начин за пътуване заради преференциалните цени и специално изготвени маршрути, комфортните хотели с включен минимум полупансион, възможността за пътуване с група и водач на български език. Програмите за тази възрастова група се провеждат в началото или края на сезона, отличават се с ниска натовареност на пътуването, както и със стил, който е една от отличителните черти на нашите клиенти. Сред най-търсените дестинации за ваканция 55+ Златна Възраст през есента са Испания, Португалия, Италия, Дубай, Мароко и Гърция.

Есен 2020 - ЕКЗОТИЧНИ почивки и екскурзии

Екзотични почивки и екскурзии есен 2019 - оферти

Екзотични дестинации през есента – ако искате лятото да не свършва и все още мечтаете за усамотени девствени плажове, безкрайни пясъчни ивици, кристални води и коралови рифове… началото на есента дава старт на сезона за екзотичните почивки и екскурзии! Екипът на туристическа агенция Александър Тур има дългогодишен опит в организацията на пътешествия до далечни дестинации. Подарете си наслада за сетивата и заслужена екзотична почивка на райските Малдиви, острова на боговете - Бали, екзотичния Тайланд, забуления в мистерия и легенди Мексико и луксозната Ривиера Мая, или мечтаната екзотична екскурзия до богатите на цветове и контрасти Чили, Бразилия и Аржентина, мистичните Виетнам и Камбоджа, и още много…

Есен 2020 - КРУИЗИ и пътешествия

Круизи есен 2019 - оферти и промоции

Морски круизи през есента – възможността да се съчетаят пълноценната почивка и наситената с преживявания екскурзия, заедно с достъпните цени и разнообразието от маршрути превръщат круизите във все по-предпочитан начин за пътуване. Есента е изключително подходящо време за круизни пътешествия, не само заради приятните температури и красивите есенни пейзажи, но и заради големите намаления, които круизните компании правят в “края на сезона”. Най-изгодните морски круизи са през октомври и ноември, а разпродажбите на есенните круизи обикновено са през лятото. Разлежадйте ЕСЕН 2020 – оферти и промоции за круизи в Средиземно море, Западна Европа с Канарски острови, Мароко, Гръцки острови, Дубай…