Групи по поръчка

Групи по поръчка | Оферти от Александър Тур
Групи по поръчка | Оферти от Александър Тур
Групи по поръчка | Оферти от Александър Тур

Групи по поръчка

Ако вие сте група приятели или колеги и искате да пътувате заедно... или просто искате да пътувате по-изгодно, по програма, съобразена изцяло с вашите изисквания, и бихте могли да съберете група от пътешественици съмишленици :) - заявете пътуване с ГРУПА ПО ПОРЪЧКА.

Какво представлява ГРУПАТА ПО ПОРЪЧКА?


ГРУПАТА ПО ПОРЪЧКА обикновено е обиколна екскурзия за група приятели до дестинация по избор, по специално изготвен маршрут, съобразена със техните специфични изисквания относно продължителност, транспорт, настаняване, изхранване, включени посещения и турове, натовареност, екскурзовод на конкретен език, бюджет и други. При желание към групата може да пътува и водач от агенцията.

Защо да изберете пътуване, организирано от ТУРОПЕРАТОР?


Като туроператор ние разполагаме с преференциални цени за чартърни и редовни полети, договаряме специални цени с местата за настаняване - хотели, къщи за гости, вили и др. и можем да ви предложим по-ниска пакетна цена, която не бихте могли да постигнете като индивидуални туристи. Освен това се грижим за всеки детайл преди и по време на пътуването, като съобразяваме всички специфики на продукта.

Защо да изберете АЛЕКСАНДЪР ТУР?


Александър Тур е една от водещите туристически агенции в страната, регистриран туроператор и туристически агент, създаващ стандарти на българския пазар от 1991г., с изключително богат опит в организирането на обиколни групи, с подбрани партньори в чужбина и изпитани водачи.

Вече повече от 25 години даваме най-доброто от себе си, за да пътувате спокойно и с удоволствие.
 

Свържете се с нас за повече информация.