Хотели в Арбанаси: Арбанаси Делукс Вила 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Arbanassi Deluxe Villa, Arbanassi / Арбажаси Делукс Вила, Арбанаси

Местоположение: Вила Арбанаси Делукс /бившата Творческа / се намира се намира в центъра на с. Арбанаси, до парка на резиденция Арбанаси Палас, с изглед към гр. Велико Търново. Разстоянието до София е 228км., а до Велико Търново - 8,5км.

Хотел: Вилата представлява триетажна просторна къща с каменни основи и красиви външни сводове. На първия етаж разполага с голяма и удобна дневна с камина, телевизор, видео и музикална уредба. На разположение на гостите са сауна, джакузи, интернет и просторна градина с барбекю. В близост до Вила Творческа има тенис корт, конна база и екопътека.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в 5 стаи, 7 студиа и 1 апартамент. Всички са луксозно обзаведени в различен стил и разполагат с телевизор, климатик (в някои от студиата), мини бар (в апартамента и някои от студиата) и интернет. Френската, Бълграската и Японската стая разполагат с душ кабина, Ориенталското, Скай и Ретро студиата разполагат с вана, Римското и Средиземноморското студио разполагат с джакузи, а Английското и Венецианското студио - с хидромасажна вана. Максималният капацитет на хотела е 42 души.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).