Хотели в Бургас: Аква 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Aqua Burgas Hotel - оферти за хотел Аква Бургас

Местоположение: Хотел Аква Бургас се намира в близост до центъра на град Бургас, на около 5 мин. от морската градина.

Хотел: На разположение на гостите са ресторант с лятна градина, 3 конферентни зали, спортен център с вътрешен басейн, джакузи, сауна, парна баня, солариум, фитнес, масаж, фризьорски салон, паркинг и подземен гараж.

Настаняване: Хотел Аква предлага 72 стаи, 6 единични стаи, 7 фамилни стаи, 6 стаи за инвалиди, 5 апартамента и 1 президентски апартамент. Стаите са обзаведени с телевизор и сателитна антена, мини бар, интернет, телефон, луксозна баня с вана и сешоар, климатик.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).