Хотели в Варна: Аква Варна 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Aqua Varna Hotel - оферти хотел Аква Варна

Местоположение: Хотел Аква Варна се намира в сърцето на морската столица, в близост до централна ЖП гара - на 100 метра, до пешеходната и търговска зона.

Хотел: Модерен градски хотел. На разположеие на гостите са основен ресторант с капацитет от 120 места, снек бар Аква с капацитет 50 места, 3 конферентни зали, рум сервиз, сейф на рецепция, пералня, гладене, химическо чистене, обмяна на валута, възможност за плащане с кредитни карти, безплатен безжичен интернет, копирни услуги, факс, фитнес зала, сауна, масаж, охраняем паркинг и подземен гараж с общ капацитет 40 парко места.

Настаняване: Хотел Аква разполага с разполага с общо 78 стаи, от които 51 двойни, 19 луксозни, 7 стандартни апартамента и 1 президентски апартамент. Стаите са оборудвани с телефон, мини бар, сателитна телевизия, интернет, климатична инсталация, баня с душ и сешоар, и допълнитено вана и биде в апартаментите. 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).