Хотели в Велико Търново: Аквая 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Akvaya, Veliko Tarnovo / Хотел Аквая, Велико Търново

Местоположение: Хотел Аквая се намира на тихо място в административния център на Велико Търново, в близост са съдебната палата, пазарът, много банки и учреждения, а старият Търновград, крепостта Царевец и хълмът Трапезица са на около 20 минути пеша.

Хотел: На разположение на гостите са рецепция, ресторант с традиционна кухня (90 места), битова механа с жива музика (60 места), фитнес, сауна, малък открит басейн с чудесна панорама, зала за игри (тенис, билярд, джаги), конферентна зала с 60 места, подземен топъл гараж.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в 22 двойни стаи, 5 студия и 4 апартамента, всички оборудвани с климатик, мини бар, кабелна телевизия и телефон. Баните на апартаментите са с вани, а на студията и двойните стаи - с душ кабини. Студиата и малкият апартамент се състоят от едно помещение със спалня и разтегаем диван и са подходящи за настаняване на мин. 2 възрастни и максимум 4 възрастни. Апартаментът се състои от 2 спални или спалня и дневна с разтегателен диван. ВИП апартаментът е подходящ за настаняване на 2 възрастни.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).