Хотели в Велико Търново: Алегро 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Alegro, Veliko Tarnovo / Хотел Алегро, Велико Търново

Местоположение: Хотел Алегро е разположен на тиха улица в централната част на Велико Търново.София е на 240 км., Пловдив - на 192км., Варна - на 228 км., Арбанаси - на 4км., а известният Преображенски манастир - на 10км.

Хотел: На разположение на гостите са фоайе, рецепция, ресторант с капацитет 80 души и тераса с капацитет 40 души, терминал за разплащане с кредитни карти, обмяна на валута, сейф, интернет, бизнес кът на рецепция, рум сервиз, пране и химическо чистене, охраняем паркинг.

Настаняване: Хотелът предлага на своите гости настаняване в 12 луксозни стаи и 2 апартамента, всички оборудвани с климатик,  телефон, телевизор, мини-бар и интернет достъп.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).