Хотели в Пампорово: Родопска къща Апарт хотел 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Местоположение: Новопостроеният три звезден Апарт хотел Родопска къща е разположен в сърцето на курорт Пампорово. Родопска къща е изолиран сред зелените борове гори и е на спокойно място с прекрасен изглед към връх Снежанка.

Настаняване: състои се от 85 едноспални апартамента и 5 апартамента с две спални. Апартаментите са модерно обзаведени и разполагат с кабелна телевизия, телефон, напълно обзаведена кухня с помощни уреди, хладилник, индивидуално отопление/климатик и обзаведена баня, безжичен интернет.

Удобства: На разположение на гостите са малък ресторант, малък лоби бар, фитнес, супермаркет, банкомат.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).