Хотели в Созопол: Аполон Апартхотел 1 и 2 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Apart hotel Apolon, Sozopol / Апарт хотел Аполон, Созопол 

Местоположение: Аполон 1&2 е нов, тризвезден апартаментен комплекс, разположен в красива и внушаваща местност, само на 50м. от скалния бряг. Комплексът е с удобно местоположение: само на 35 км. от областния център - гр.Бургас и летището и на 1км. от центъра на гр. Созопол.

Настаняване: Предлага настаняване в уютни апартаменти и студия с различни размери, които отговарят на всички съвременни стандарти и изисквания . Всички помещения са оборудвани с климатик, кабелна телевизия, сешоар, интернет достъп, комфортно обзавеждане, напълно оборудвани кухни ,балкони, от които се открива невероята морска гледка.
Обстановка: Просторни алеи и красиви градини около всяка вила. Покоряващ морски пейзаж от всеки ъгъл на комплекса. Около комплекса: вдадени в морето скални носове, които се редуват с живописни малки заливи, безлюдни мидени плажчета и широка и 3 км дълга пясъчна ивица на плаж Каваците

Услуги: На разположение на гостите са рецепция, 3 басейна - 2 за възрастни и 1 детски, фитнес, детска площадка, мини маркет, пране и химическо чистене, паркинг. Комплексът е под 24-часова охрана.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).