Хотели в Арбанаси: Арбанаси Палас 5*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Arbanassi Palace / Арбанаси Палас

Местоположение: Хотел Арбанаси Палас е проектиран и построен през 1975г., като резиденция на Тодор Живков. Днес бившата резиденция е преобразена в луксозен бутиков хотел, разположен над величествените хълмове на Велико Търново.

Хотел: На разположение на гостите са ресторант, зала с камина и тераса с прекрасна гледка към хълма Царевец, лоби бар. Спортен център - римска баня, фитнес зала, парна баня, сауна, солариум, тенис корт.

Настаняване: Луксозният петзвезден хотел предлага настаняване в 5 апартамента и 14 двойни луксозни стаи, оборудвани с телефон, сателитна телевизия, мини-бар.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).