Хотели в Триград: Аркан Хан 2*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Хотел Аркан Хан, Триград - Arkan Han Hotel, Trigrad

Местоположение: Хотел Аркан Хан се намира до село Триград, сгушено сред красивата природа на Родопите и известно със своето Триградско ждрело. Хотелът е разположен в непосредствена близост до конна база Аркан, позната вече 10 години на любители и професионалисти в конния спорт.

Хотел: Семеен хотел, съчетаващ традиционна архитектура и модерен комфорт, индивидуален стил и много уют. Името му също е символично, тъй като Аркан е прабългарското наименование на ласото. На разположение на гостите са ресторант с 40 места, камина, телевизор и лятна градина, предлагащ домашна кухня и родопски специалитети в уютна обстановка, летен бар, конферентна зала, конна база и много възможности за активно прекарване на свободно време като езда и обучение, посещение на пещера, спускане по "тролей" по Триградското ждрело, преход по пресечена местност с високо проходими джипове и други.

Настаняване: Разполага с общо с 34 места, разпределени в 10 стаи (1 единична, 6 двойни и 3 тройни стаи) и 5 апартамента в старовремски стил, обзаведени с комфортни легла, нощни шкафчета, гардероб, багажна масичка, бюро и с баня. Изхождайки от идеята за индивидуалност, всяко помещение носи свой дух и атмосфера, различна от останалите. Всеки апартамент се състои от две помещения - спалня и всекидневна. Стаите и апартаментите в хотела не разполагат с телевизори.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).