Хотели в Старозагорски мин. бани: Армира 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Armira / Хотел Армира

Местоположение: Хотел Армира се намира на 12 км. от гр. Стара Загора, в курортно селище Старозагорски минерални бани - съвременен балнеологичен курорт с уникална природа и минерална вода, чиито лечебни показатели влияят благотворно върху опорно-двигателния апарат и периферната нервна система

Настаняване: Комплексът разполага с модерно обзаведени стаи, разпределени в следните типове:18 стаи с две легла (с тераса), 5 мансардни стаи със спалня, 3 стандартни апартамента и 1 мансарден апартамент "De Luxe".На територията на комплекса се намират и 5 луксозни вили тип мезонет. Помещенията са оборудвани както следва:
Стаи - телевизор, мини бар, телефон, сешоар, баня, допълнително разгъваемо канапе за деца до 12г.
Апартаменти - хол, спалня, тераса, климатик, телевизор, минибар, телефон, сешоар, баня, допълнително разгъваем диван за още 2 възрастни. Апартамент "De Luxe" - хол, спалня, климатик, телевизор, минибар, телефон, сешоар, баня с вана, допълнително разгъваем диван за още 2 възрастни.
Вили: I-ви етаж - хол с камина (в две от вилите) + WC, допълнително разгъваем.диван за още 2 възрастни.
II-ри етаж - спалня, баня с вана, телевизор, минибар, телефон, сешоар, климатик.Веранда с панорамна гледка.

Услуги: На разположение на своите гости хотела предлага основен ресторант - 80 места, VIP зала - 30 места, лятна градина - 100 места, лоби бар, 2 конферентни зали /малка и голяма/, СПА център с: 25-метров басейн с вградено джакузи, римска баня, сауна, зала с Аюрведа за релаксиращи терапии, зала за класически масажи, солариум, фитнес зала. Тенис-корт, игрище за футбол на малки вратички, детска анимационна площадка.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).