Хотели в Несебър: Арсена 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Arsena, Nessebar / Хотел Арсена, Несебър

Местоположение: Хотел Арсена е разположен на самия Южен плаж в новата част на Несебър, с невероятен изглед към залива и Стария град.

Хотел: Открит през лятото на 2004г. На разположение на гостите са ресторант (до 100 места), лоби бар, нощен бар, открит басейн и отопляем закрит басейн, сауна, джакузи, фитнес зала, билярд, тенис маса, многофункционалан конферентна зала, паркинг.

Настаняване: Хотелът разполага със 150 основни легла разпределени в двоини и единични стаи, студия и апартаменти. Всички помещения са оборудвани с климатик, телевизор със сателитни програми, телефон, индивидуален сейф, мини-бар, интернет, баня с вана и/или душ кабина, сешоар и телефон.

 

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).