Хотели в Синеморец: Асти Артхотел 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Артхотел Асти 3*, Синеморец

Местоположение: Артхотел Асти се намира в близост до главната улица на Синеморец, само 100м. от централния плаж "Бутамята" и на ок. 300м. от северния плаж при устието на р. Велека. Царево се намира на 20км., а Бургас на 90км.

Хотел: На разположение на гостите са рецепция, конферентни зали, оборудвани с аудио и визуална техника (20 и 70 места), основен ресторант "Асти" (50 места), бар & грил при басейна, фитнес център, открит басейн, тенис корт, детска площадка за игра, паркинг в гараж и вътрешен двор (платен) или паркинг пред хотела (безплатен).

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в 24 стандартни апартамента (за 2-4 души), 2 макси апартамента (за 4-6 души) и 3 мансардни двойни стаи (за 1-2 души). Всички апартаменти са оборудвани с централен климатик, телефон, кабелна телевизия, високоскоростен интернет,

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).