Хотели в Вършец: АТА СПА хотел 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

SPA Hotel ATA, Varshetz / СПА Хотел АТА, Вършец

Местоположение: СПА хотел АТА се намира в парковата зона на Вършец, на 10 мин. от центъра. Отстои на 96 км. от София и на 33 км. от Монтана.

Хотел: На разположение на гостите са основен ресторант, лоби бар, аква бар, пиано бар, модерно оборудван СПА и балнео център с вътрешен минерален басейн с детска секция, външен минерален басейн, джакузи, сауна, парна баня, фитнес, топлинни шезлонги, релакс зона, масажни кабинети, хидромасажни и ароматни вани. Комплексът разполага още с 2 конферентни зали - малка и голяма, паркинг. В хотела не се допускат домашни любимци!

Настаняване: Спа и балнео хотелът предлага на своите гости настаняване в 59 двойни стаи (със спалня или отделни легла), 3 стандартни апартамента, 4 Панорамни ВИП апартамента и 3 семейни апартамента. Всички помещения са оборудвани с телевизор с кабелна телевизия, Wi-Fi интернет, климатик, мини-бар, телефон, тераса и предлагат възможност за настаняване на допълнително легло.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).