Хотели в Слънчев бряг: Атол 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Местоположение: Хотел „Атол” е разположен в самия център на Слънчев бряг на 150 метра от централният плаж и е в напосредствена близост до до централния пазар и всички транспортни комуникации. Хотелът предлага целогодишна уютна и спокойна атмосфера за активна почивка, бизнес и делови срещи.

Удобства и стаи: Хотелът е на три етажа и се състои от 28 двойни стаи и 3 апартамента. Всяка стая е с балкон, допълнително легло, климатик, телефон, телевизор и мини бар, санитарен възел с душ. На разположение на гостите са  ресторант с 80 места, бюро за обмяна на валута, щанд за сувенири, сейф.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).