Хотели в Хисаря: Аугуста СПА Хотел 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Augusta SPA Hotel, Hissarya / Хотел Аугуста СПА, Хисаря

Местоположение: Хотел Аугуста СПА се намира в южната част на Хисар, на 160 км. от София сред градина и парк.

Хотел: На разположение на гостите са фоайе с рецепция, основен ресторант с 350 места, с интернационална и местна кухня, ресторант-градина със 100 места, лоби бар, бар към външния басейн, открит плувен басейн с минерална вода, вътрешен басен с минерална вода, детска секция с водна пързалка, различни по големина конферентни зали, детски кът, балнеоложки и СПА център със съвременно оборудване, салон за красота, аромотерапия, хидромасаж, сауна, фитнес, паркинг.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в 300 стаи, от които 51 единични, 218 двойни, 18 двойни преходни стаи (две двойни стаи със свързваща врата), 5 фамилни стаи, 4 едностайни апартамента и 4 двустайни апартамента. Базата предлага и стая за хора в неравностойно положение, както и стаи за хора с алергични проблеми. Всички стаи и апартаменти са оборудвани с телевизор, телефон, климатик и хладилник. Баните са обзаведени с вана или с душ, телефон и сешоар.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).