Хотели в Габрово: Балкан Хотел 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Местоположение: Тризвездният хотел Балкан е разположен в самия център на град Габрово.

Хотел: Хотелът е подходящ за семейни почивки и ваканции, бизнес-срещи и пътувания, семинари и конгреси, фирмени и семейни тържества. На разположение на гостите на хотела са модерно обзаведен ресторант Балкан 3* със 180 места на закрито и 40 места на открито, ресторант Фюжън, зала за закуски и зала за коктейли, кафе-сладкарница, нощни заведения, казино, 2 конферентни зали, оборудвани с климатици и модерна техника (45 места и 160 места). Домашни любимци - разрешени в хотела.

Настаняване: Хотелът разполага с 85 реновирани помещения - 35 единични стаи, 42 двойни стаи, 4 тройни стаи, 2 апартамента и 2 студиа, оборудвани с най-съвременни удобства, както и с 59 нереновирани помещения - 40 тройни стаи, 15 единични стаи и 4 апартамента. Всички помещения са комфортно обзаведени с мека мебел и оборудвани със самостоятелни санитарни възли, телефон, телевизор, климатик, сешоар, WiFi интернет.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).