Хотели в Разлог: Балканско Бижу (Болкан Джуъл Ризорт) 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Balkansko Bizhu (Balkan Jewel Resort) / Хотел Балканско Бижу (Болкън Джуъл Ризорт)

Местоположение: Балканско Бижу (Болкън Джуъл Ризорт / Balkan Jewel Resort) e 4-звезден апартхотел. Разположен е в Разложката котловина, заобиколена от Пирин, Рила и Родопите. Комплексът е с гледка към голф игрището, проектирано от Иън Уузнам. В региона има богат избор от възможности за развлечение и забавление през цялата година - планински преходи, колоездене, голф, риболов, рафтинг, конна езда, пейнтбол, джип сафари и други, а през зимата още ски и сноубод. Целогодишно има много концерти на открито и разбира се, екскурзии, насочени към исторически и културни събития.

Хотел: Хотел Балканско Бижу разполага с лоби бар, ресторант, СПА център, фитнес център, отопляем закрит басейн, хидромасажна вана на закрито, сезонен открит плувен басейн, конферентни съоръжения, детски площадки, стая за игри и безплатен частен паркинг. Във всички части на комплекса има безплатен безжичен интернет. Гостите могат да се възползват от библиотеката и DVD колекцията на Балканско Бижу. Предлагат се коли и ски екипировка под наем. При заявка се осигуряват безплатни трансфери от/до Банско, кабинковия лифт, Разлог и Пирин Голф Клуб. Това място за настаняване е оценено като най-изгодно в Банско. Гостите получават повече за парите си, в сравнение с подобни места за настаняване в града.

Настаняване: Балканско Бижу предлага настаняване в апартаменти и студия. Апартаментите разполагат с напълно оборудвана кухня, телевизор с плосък екран, кабелна телевизия, телефон и ютия. Повечето имат балкон или камина.

Капацитет на помещенията:

  • Студио - мин. 1 възрастен / макс. 2 възрастни
  • Апартамент с една спалня - мин. 2 възрастни / макс. 2 възрастни + 2 деца
  • Апартамент с две спални - мин. 4 възрастни / макс. 4 възрастни + 2 деца

 

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).