Хотели в Чифлик: Балкан 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Balkan, Chiflik - Хотел Балкан, Чифлик

Местоположение: Хотел Балкан е разположен в известното с минералните си извори и балкански колорит село Чифлик, на 15 км. югазападно от Троян, в подножието на уникалния връх Козя стена. Село Чифлик се намира по най-горното поречие на река Бели Осъм сред гъсти гори и живописен ландшафт с алпийски характер.

Хотел: Представлява разгърната сграда в стила на старите български къщи, но с модерен интериор. На разположение на гостите са ресторант 150 места, лоби бар, открит бар, конферентна зала. Гордостта на хотелски комплекс Балкан е минералният плаж, който се намира в парка на хотела и включва ефектен минерален басейн с отделение за деца, джакузи и "топило" или шоков басейн с три температурни секции - 20оC, 35оC и 48оC. Площта около басейна е отоплена, което го прави удобен и приятен за ползване дори и в най-студените зимни дни. Хотелът разполага още със сауна, парна баня, турска баня, масажни кабинети.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в 59 двойни стаи и 8 апартамента тип студио с баня, телевизор, телефон и всички необходими условия за удобство и приятен отдих.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).