Хотели в Габрово: Балнеохотел Люляци, м. Люляци 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Местоположение: Балнеохотел Люляци се намира в планинската местност "Люляци", позната с чистия  си въздух, силно йонизиран и богат на озон, на 15 км. от град Габрово.

Хотел: На разположение на гостите на хотела са ресторант, лятна градина, дневен бар фоайе, нощен бар-вариете, караоке, център за рехабилитация, СПА и уелнес услуги (програма за отслабване, ароматерапия, медомасаж - антицелулитен, рефлексотерапия), спортна база-билярд, тенис на маса, тенис на корт, велосипеди под наем, ски влек и ски гардероб, конферентни зали, телевизионни зали със сателитна връзка, стая детски занимания и детска площадка, сейф на рецепция, гладене и пране, охраняем паркинг.

Настаняване: Хотелът разполага с 61 стаи и 8 апартамента с директен телефон и интернет, телевизор със сателитна връзка, рум сървиз.

Центърът за рехабилитация включва: терапевтичен кабинет, физиотерапия със сектор за електролечение и сектор за светлолечение, салон за ЛФК и фитнес, кабинет за луготерапия, парафинолечение, солариум, сауна, водолечение - вани за подводен масаж.

Показания за лечение:

  • Заболявания на дихателната система
  • Заболявания на опорно-двигателния апарат
  • Ендокринно-обменни заболявания
  • Заболявания на централната нервна система
  • Заболявания на периферната нервна система

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).