Хотели в Банкя: Банкя Палас 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Bankya Palace Hotel, Bankya / Хотел Банкя Палас, Банкя

Местоположение: СПА хо­тел Бан­кя Па­лас се намира в известния балнео курорт Банкя, раз­по­ло­жен в по­ли­те на Лю­лин пла­ни­на с чу­де­сен из­г­лед към Ви­то­ша. София се намира само на 17км.

Хотел: За своите гости хотелът предлага ресторантски комплекс разполагащ с ос­но­вен рес­то­рант със 120 мес­та, ВИП са­лон с 30 мес­та, ло­би бар, гра­дин­с­ко бар­бе­кю, бар ба­сейн, открит басейн с детска част и джакузи, слънчева тераса с чадъри и шезлонги, лук­со­зен СПА цен­тър, фит­нес за­ла, бо­у­линг, би­лярд, кон­фе­рен­тен цен­тър с че­ти­ри за­ли и тех­ни­чес­ко обо­руд­ва­не, биз­нес цен­тър,ох­ра­ня­ем пар­кинг. В непосредствена близост до хотела и удобно за ползване от гостите, се намира национален хиподрум "Банкя" и 3 тенискорта с червена настилка.

Настаняване: Хо­те­лът пред­ла­га настаняване в 39 двой­ни стаи, 19 еди­нич­ни стаи, 2 стаи за ин­ва­ли­ди, 13 апар­та­мен­та, Пре­зи­ден­т­с­ки апар­та­мент. Ста­и­те са оборудвани с кли­ма­тик, те­ле­ви­зор, ми­ни ­бар, ди­рек­тен те­ле­фон, ин­тер­нет дос­тъп и баня с душ.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).