Хотели в Златни Пясъци: Берлин Голдън Бийч 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Berlin Golden Beach, Golden Sands / Берлин Голдън Бийч, Златни пясъци

Местоположение: Комплексът от е разположен на крайбрежната алея в близост до яхтеното пристанище на курорта.

Настаняване:

Стаи: Комфортни и просторни климатизирани стаи с директна телефонна връзка, минибар, сателитна телевизия, сешоар, душ или вана и балкон. По избор може да се ангажира стая с морски или парков изглед.

Апартаменти: С площ над 50 кв.м. и обзаведени като двойните стаи, но с допълнително всекидневно/спално помещение за трети или четвърти човек. Всички апартаменти са с морски изглед.

Услуги: На разположение на гостите са ресторанти и барове, а ла карт ресторант, коктейл бар, лоби бар, плаж бар, открит и закрит басейн с топла минерална вода, бизнес център с конферентни зали, обмяна на валута, сейф, център за красота и здраве с медицинска козметика, фитнес, сауна, масаж, ароматерапия, фризьорски салон, детска площадка.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).