Хотели в Созопол: Блу Бей 5*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Местоположение: Блу Бей Хотел е разположен в сърцето на стария град на Созопол, до яхтеното пристанище, само на 5 мин от най-близкия плаж. Амфитеатър Аполония е на 20 мин от хотела. Летище Бургас е на около 22 км.

Хотел: На разположение на гостите са денонощна рецепция, ресторант Azahar, шиша бар Al Faro, infinity басейн, фитнес център, масажи, слънчева тераса, частен паркинг и велосипеди под наем.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в двойни стаи с гледка към градината или морето, както и апартаменти. Помещенията са оборудвани с климатик, телевизор с плосък екран и сателитни програми, безплатен интернет, кафемашина и минибар.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).