Хотели в Арбанаси: Бохеми 2*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Хотел Бохеми 2*, село Арбанаси

Местоположение: Хотел Бохеми се намира в село Арбанаси, на няколко минути пеша от по-известните къщи-музеи, само на 6 км. от Велико Търново и на 228 км. от София.

Хотел: На разположение на гостите са двор с барбекю и пещник, сейф, антикварен магазин, детска площадка, факс и безплатен охраняем паркинг. Освен това хотелът дава възможност за велотуризъм, конна езда, разходка с файтон и транспортни връзки. В близост се намират плувният комплекс на село Арбанаси и тенис на корт, с възможност за тенис учител и тенис партньор.

Настаняване: Разполага със 7 двойни стаи, 1 студио и 1 апартамент, който се състои от 2 отделни двойни стаи с обща баня с вана, свързани с коридор. Всички стаи и апартаменти са с кабелна телевизия и баня, а от чардаците се открива приказна панорама.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).