Хотели в Велико Търново: Боляри 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Хотел Боляри 3*, град Велико Търново

Местоположение: Хотел Боляри е разположен в идеалния център на Велико Търново, на 150м. от крепостта Царевец, непосредствено до музей "Възраждане" и Окръжен исторически музей. Точно срещу него са църквата от 16 век "Свети Спас" и църквата с въртящите се колони "Св. Св. Константин и Елена", построени от Колю Фичето. Хотелът е с лесен достъп, на тиха улица в съжителство с паметници на културата, с гледка към река Янтра и възрожденската архитектура на стария град.

Хотел: На разположение на гостите са фоайе, лоби бар на два етажа, сейф на рецепцията, обмяна на валута, пране и гладене, такси, връзки с транспортни услуги, СПА център (стая за масаж, инфрачервена сауна, шест-местно джакузи).

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в 18 двойни стаи. Всяка от тях разполага с климатик, кабелна телевизия, кабелен интернет, мини бар, самостоятелна баня с вана или душ-кабина и сешоар.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).